Aktywne Wpisy

Polska5Ever +301

Sandrinia +165
Przez tę kolejną inbę aborcyjną przypomina mi się taka jedna użytkowniczka z fałszywym niebieskim paskiem i jej teksty o urodzeniu ciężko chorego maluszka i pozwoleniu na odejście w ramionach mamy, bo jak wszyscy wiemy, podanie matce zdeformowanego dziecka na które boi się spojrzeć i które pożyje max parę godzin to najpiękniejszy dowód matczynej miłości, wcale a wcale nie jest to cierpienie fizyczne dla dziecka i trauma psychiczna dla matki. Szkoda że usunęła

IMO beka z legend jak VP czy fnatic, którzy przeszli do mainstreamu. Teraz hajs z reklam, donejty na streamach itd. Żeby mieć hajs już nie muszą trzymać się kurczowo CSa, a paszka nawet jakby grał w fortnite czy tactical intervention i tak miałby mamonę. Nie widać tu już tego serca do gry co kiedyś.
Widać natomiast, że takiemu Gambit czy Vedze zależy na wygranej po wynikach i ciągłym progresie.
Komentarz usunięty przez autora
@piekarSOAD: Nie rozumiem fenomenu tego człowieka. Gracz CS:GO z niego taki sobie, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a popularność chyba zdobył bicepsem i swoją angielszczyzną.
@Ostatni_Sarmata: jakieś źródło?
bede trzymal przy swoim dopoki nie udowodnisz mi, ze jestem w bledzie
co do ama pashy nie wiem, ale poszukam xd