Wpis z mikrobloga

Troche moich obiekcji na temat tej "walki" miedzy grubym a "teraz rodzina" dobre posuniecie ze strony grubego kreuje sie na kompletnego nieudacznika/no dobra jest nim co nic nie potrafi a po drugiej stronie mamy chudego barana co myśli,że coś potrafi teraz gdy gruby przegra nic nie traci:) ludzie i tak bardziej sie juz nie beda z niego smiac a on cos tam powie ze tamten trenowal palec kontuzja malego nosaczowa go zaraziła cokolwiek :) i ze on tego tak nie zostawi bedzie rewanz natomiast jesli chudy lamus przegra to w gimnazjum nie tak łatwo wytłumaczyć,że sie przegrało dla nich ich idol dostanie od grubego i stanie sie #!$%@?ą,każdy normalny czlowiek wie ze rafon to idiota tak samo jak gruby,ale lubimy sie z nich pośmiać,według mnie ktos grubemu wytłumaczył o co chodzi z ta walka,że on nic nie straci bo jesli przegra jego ogladalnosc nie spadnie a ogladalnosc po przegranej walce bedzie oporowa by posluchac co tam bolało przed walką grubego lub jesli wygra posluchac jak to chudy trenowal karate kiedys a on z marszu poszedl i mu #!$%@? w tej walce gruby może tylko zyskać nic nie straci Lordoza nic nie zyska i duzo może stracić jeśli chodzi o mój werdykt odnosnie walki jest jasny mamy dwie #!$%@? na przeciwko siebie,moim zdaniem jeśli gruby cokolwiek będzie robił i rzeczywiscie jakis trener mu wytłumaczy ze pchane ciosy nie mają siły i nauczy cokolwiek techniki w stójce i parterze to gruby zmiecie chudego bez problemu dlaczego tak? sama waga,jesli biją sie dwie #!$%@? waga ma ogromne znaczenie coś tam wiem bo troche trenowałem i uczestniczyłem w paru solówkach jasne chudy niby moze miec lepsze cardio ale szczerze to watpie gruby nie pali a fajki naprawde sporo kondycji zabieraja nawet to machanie tymi cepami w tym schronie atomowym na urzedniczej cokolwiek mu da dojdzie jakieś pare treningów to zmiecie chudego i zobaczymy jak wtedy gimbaza sie zachowa obiektywna opinia i tak jdm jr jg itd Pozdro Wykopki !
#rafonix
#danielmagical
#patostreamy
#rafatus
  • 6
@Nito: Jasne mordeczko,ale "teraz rodzina" jest tak osrany tą walką,że celowo bedzie uskuteczniał że kase odda na jakiś cel on wie ile ma do stracenia a gruby wie po czyjej stronie jest presja bawi mnie ten temat walki ale marketingowo gruby zrobił jeden z lepszych ruchów w swojej karierze:)