Wpis z mikrobloga

Mam ogromny szacunek do Kubena jako gracza, ale #!$%@? nie wiem czym on się zajmuje w tej drużynie jako trener. Chyba jedynie zaklepywaniem hoteli.
#csgo
  • 16
  • Odpowiedz
@ldldld3: pewnie:

dawajcie wjazd na a
dawajcie wjazd na b
dawajcie teraz ich zaskoczymy nie będą się tego spodziewać wjazd na b
no #!$%@? trzy razy pod rząd nikt tak nie robi dawajcie znowu na b

pewnie coś na tej zasadzie xD
  • Odpowiedz
@bperua: Pomimo tego nadal był/jest zawodnikiem, który osiągnął tyle, co zdecydowana większość nie osiągnie nigdy w tej grze, chociażby za to należy mu się szacunek. Jeśli naprawdę wyszłoby kto z "topowych" na świecie zawodników kiedyś cheatował, to byś oglądał puste lany.
  • Odpowiedz
@now_: Na papierze moze i tak, ale w praniu juz pokazuje, ze nie ma w tym jakiejs wielkiej analizy. Chyba, ze dotyczy to meczow na Faze/SK, ale na reszte druzyny graja zwykle standardy i tyle.
  • Odpowiedz
Malo sie znacie :v Gdyby nie byl im potrzebny to by tam nie pracowal. Wszystkie (prawie) druzyny maja trenera.
  • Odpowiedz
@now_: Mylisz pojęcia. Nikt nie neguje tego, że trener w takiej drużynie jakiej jest VP nie jest potrzebny, neguje to, że nie zajmuje się on tym, czym powinien. Jeżeli jak to mówisz analizuje demka, bądź układa drużynę pod kątem gry, a nie ma z tego efektów, to znaczy, że w tym się nie sprawdza i albo powinien to zmienić, albo sam powinien zostać zmieniony, bo mieli 2miesiące przerwy od gry oficjalnych
  • Odpowiedz
@ldldld3: Nie sądzę żeby była to wina kubena, bodajże na majorze w Krakowie VP mówili, że czytali przeciwników jak chcieli. Problem jest w tym, że nie strzelają hedów, a młodzi aimerzy z innych drużyn #!$%@?ą jak miło. Nie ma w VP teraz żadnej gwiazdy, która mogłaby kerować grę. Kiedyś za najlepszych czasów był to Snax i byali z pashą, teraz nie ma nikogo. A w pozostałych drużynach jest po 2-3 takich
  • Odpowiedz
@ldldld3: myślę, że to było kiedyś coś takiego: Virtusi: eee Kuben ziomku może wkręcimy cię jako trenera do VP? poświrujesz pawiana, coś tam porobisz ale hajs sie bedzie zgadzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Halo, prezes VP? Witamy, chcielibyśmy żeby naszym trenerem był kuben ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz