Aktywne Wpisy
Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości
Itslilianka +1
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #seks #zdrada
Jak myślicie, czy to faktycznie jest tak, że jeśli facet albo babka da się ponieść, czy to seks, czy zwykły pocałunek, to znaczy, że będzie dalej zdradzać, że nie osoba taka nie jest godna drugiej szansy. A druga sprawa... Czy wiedząc, że ktoś zostawił dla ciebie swoją drugą połówkę, byłbyś w stanie żyć z nim w związku wierząc, że nie zdradzi? Czy gdybyś wiedziała, że facet odszedł od jednej do drugiej przez chwilę słabości, nadal chciałabyś być z nim? Stereotyp jest taki, że jak zdradziło się jednego, to zdradzi się drugiego. Ale prawda jest taka, że każda, każdy, zdradza pierwszy raz, a to czy zrobi to po raz drugi to chyba tylko kwestia tej osoby, jej uczuć, jej doboru partnerów. Przecież cała masa ludzi nikogo nie zdradziła, inna masa zdradziła nie raz, ale są też tacy, którzy zdradzili i po zdradzie zbudowali związek. Jednak czy jest ich dostatecznie dużo? Dodam ankietę #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #seks #zdrada
Jak myślicie, czy to faktycznie jest tak, że jeśli facet albo babka da się ponieść, czy to seks, czy zwykły pocałunek, to znaczy, że będzie dalej zdradzać, że nie osoba taka nie jest godna drugiej szansy. A druga sprawa... Czy wiedząc, że ktoś zostawił dla ciebie swoją drugą połówkę, byłbyś w stanie żyć z nim w związku wierząc, że nie zdradzi? Czy gdybyś wiedziała, że facet odszedł od jednej do drugiej przez chwilę słabości, nadal chciałabyś być z nim? Stereotyp jest taki, że jak zdradziło się jednego, to zdradzi się drugiego. Ale prawda jest taka, że każda, każdy, zdradza pierwszy raz, a to czy zrobi to po raz drugi to chyba tylko kwestia tej osoby, jej uczuć, jej doboru partnerów. Przecież cała masa ludzi nikogo nie zdradziła, inna masa zdradziła nie raz, ale są też tacy, którzy zdradzili i po zdradzie zbudowali związek. Jednak czy jest ich dostatecznie dużo? Dodam ankietę
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Czy ze zdradzającym można budować związek?
Komentarz usunięty przez autora
Problem w tym, że w dzisiejszym świecie ludzie czasem zbyt szybko się wiążą, od tak bo czują się samotnie, bo ktoś im się spodobał i odrazu czują, że to miłość itd. Nie zdążą się
Komentarz usunięty przez autora
To taka słabość, do której się wraca, bo jeśli nie czuje się konsekwencji tego, czy to w swoim sumieniu czy w inny sposób, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby zrobić to kolejny raz. Nie jest się wcale jakimś wyrzutkiem, tworzy się kolejne związki, wszystko