Aktywne Wpisy
Xaynna +22
Ta afera wyraźnie pokazuje stan nowego wykopu, gdzie zostały same trolle.
Cieszenie się i robienie memów z tragedii tylko pokazuje jak sfrustrowane są tutaj osobniki.
Kobieta idąca sama na imprezę nawet z 99 facetami powinna czuć się bezpiecznie ponieważ żyjemy w cywilizowanym świecie.
To powinno być tak oczywiste a dalej żyjemy w świecie w którym ofiara jest oskarżana że jest ofiarą.
#anastazjazgrecji
Cieszenie się i robienie memów z tragedii tylko pokazuje jak sfrustrowane są tutaj osobniki.
Kobieta idąca sama na imprezę nawet z 99 facetami powinna czuć się bezpiecznie ponieważ żyjemy w cywilizowanym świecie.
To powinno być tak oczywiste a dalej żyjemy w świecie w którym ofiara jest oskarżana że jest ofiarą.
#anastazjazgrecji
Uwaga Mirko, podaję ważne informacje.
Wśród lekarzy weterynarii i na kocich grupach szerzy się informacja o wysoce śmiertelnej chorobie kotow.
Nie ma jeszcze żadnych potwierdzonych informacji poza tym, że koty w ciągu 1-3 dni umierają. Problemy z oddychaniem, duszność, objawy neurologiczne.
Żadne leczenie póki co nie pomaga.
Nie wiadomo co jest przyczyną. Dzieje się to wlasciwie w całej Polsce. Dotyczy kotów młodych, starych, wychodzących i domowych.
Środowisko lekarzy weterynarii bada sprawę, staramy
Wśród lekarzy weterynarii i na kocich grupach szerzy się informacja o wysoce śmiertelnej chorobie kotow.
Nie ma jeszcze żadnych potwierdzonych informacji poza tym, że koty w ciągu 1-3 dni umierają. Problemy z oddychaniem, duszność, objawy neurologiczne.
Żadne leczenie póki co nie pomaga.
Nie wiadomo co jest przyczyną. Dzieje się to wlasciwie w całej Polsce. Dotyczy kotów młodych, starych, wychodzących i domowych.
Środowisko lekarzy weterynarii bada sprawę, staramy
Mirasy-specjaliści. Przed chwilą mój laptop w trakcie użytkowania po prostu wyłączył się i nie reagował. Mając wpiętą ładowarkę nie świeciła się dioda podłączenia ładowarki. Po naciśnięciu dłużej przycisku włączenia komputer włączył się i znowu wyłączył. Znowu nie reagował. Ponownie udało mi się go włączyć i od razu ruszyła instalacja aktualizacji systemu Windows 10. Czy ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi? Gdy laptop się włączył i chciałem odpalić HW Monitor laptop się zwiesił i znowu nie reagował. Podpiąłem myszkę laserową, ale nie było widać czerwonego światła spod myszki. Znowu zero reakcji. Wyłączyłem laptopa i włączyłem ponownie. Odpaliłem Mozillę, jakieś przykładowe strony i znowu laptop się przyciął, ale utrzymał działanie. Dodam, że ten laptop nigdy nie upadł, nie ma uszkodzeń mechanicznych, które mogłyby powodować takie dziwne zachowania. Wydaje mi się, że ma to związek z tą aktualizacją. Pierwszy raz w historii przytrafiła mi się taka dziwna rzecz. Miał ktoś podobnie? Wie ktoś o co może chodzić?