Aktywne Wpisy
TurboEgo +15
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
kontophone +14
Już uprzednio postulowałem konieczność utworzenia choćby specjalny hasztagu na początek, żeby osoby chętne i zaangażowane mogły się spotkać, i coś razem ustalić, przygotować i zrealizować.
Może faktycznie niech będzie to na przykład #wypokszwadron? Póki co potencjał sporej ilości fantastycznych osób idzie w gwizdek. Akcje są zabawne, ale z powodu ich przypadkowości i braku zorganizowania ogrom energii jest zwyczajnie marnowany. A my raz zrzeszając się na moment, po chwili z powrotem się atomizujemy. Hasztag pozwoliłby być może na stworzenie i scementowanie lubiącej i rozumiejącej się grupy osób.
#wypokszwadron
Komentarz usunięty przez moderatora
Moim idealistycznym celem jest zgrupowanie ludzi ambitnych, kreatywnych, chcących coś zmienić, a przede wszystkim ludzi dobrych. Chciałbym, aby potencjał różnych fantastycznych osób nie uciekał bezproduktywnie w powietrze, ale żeby udało nam się wspólnie zrzeszyć, zorganizować i scementować.
A co z tego wyniknie, to nie mam pojęcia.
Przede
Czyli chodzi o kreatywne i nie czyniace nikomu fizycznej krzywdy rozwiązania?
O jakim specyfiku mówisz?
Ale wiesz konkretnie jakie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"jestem dobrze wysportowany, sztuki walki te sprawy, przydam się wam na coś?"
XD
@memento_mori: Zasadniczo wieloaspektowej zmiany otaczającego nas świata. Idea tego miejsca nie ogranicza się do jednego konkretnego działania. Chciałbym, aby była to płaszczyzna, na której ludzie mogą się spotkać, dzielić się pomysłami oraz wspólnie przezwyciężać napotkane problemy.
..jest sprawa, to dołączasz.. masz coś do powiedzenia, mądrego, to piszesz, wiesz jak coś rozwiązać piszesz, masz pomysł, to też, znasz problem, to piszesz, że jest problem, nie wiesz jak rozwiązać problem, to też.. ale nie wtedy jak jesteś nawalony i zgubiłeś otwierasz co piwa.. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Generalnie pewnie rozchodzi się o przywrócenie porządku prawnego i