Aktywne Wpisy

ataeB +13
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +197

Slowem wstepu pragne obwiescic cos, co juz wszyscy znacie, a czego doczekac sie nie mozecie, mianowicie rozchodzi sie o wykopiwo. Pewne mordki juz wrocily z Polandii, wiec pora sie spotkac.
Tematem przewodnim imprezy sa urodziny naszego Żydziątka, mojsze (urodziny 4 luty). Co prawda nie mamy tu zadnej kamienicy, gdzie mozna zachlac sie w trupa, ale za to mamy do wyboru 2 kregielnie: Bloomsbury na Euston i Palace Superbowl na Elephant & Castle.
Nie moge znalezc tego linku z ankieta od kontry, wiec napiszcie tylko, ktora miejscowa Wam bardziej odpowiada.
Data: 09.02.2018, Piatek
Czas: 17:00
#wykopiwolondyn #londyn #uk #wielkabrytania #london
@mojsze @derincon (musialam) @CCTVm8 @arkadiuszl4g @Gensek @m_bielawski @niemamdupy @siwy92 @elmozgo @marcinsa12 @tptak @kwiatosz @wu_tang_LAN @majkkali @Kureks @orzel1987 @FantaZy @gp1600
W sumie nie wiem jeszcze czy będe akurat w londku wtedy...
źródło: comment_JixjVamQtaqrR4LQAwzO6sf3Uv9izdha.jpg
Pobierz@m_bielawski @Kureks @mojsze @majkkali @marcinsa12 @siwy92 @CCTVm8 @Gensek @arkadiuszl4g @niemamdupy @elmozgo @wu_tang_LAN @orzel1987 @FantaZy @gp1600
#londyn #wykopiwolondyn #uk