Wpis z mikrobloga

Ogólnie banki jakie rozważałem to Mbank/PKO/ING bo są najbliżej mnie. W PKO matkie ma konto i czy poleca to nie wiem, kumple mają w ING i też jakoś nie narzekają a MBank ma jakieś tam eksluzywy ze względu na rocznik. XD
@mariuszMAXpalonko założyłem w ing i po tygodniu zamknąłem bo zmienili akurat opłaty za bankomaty chyba. Miałem mBank, ING, mam teraz tmobile, millenium, idea i kredytowa w citi. I absolutnie #!$%@? nie mam pojęcia czym się różnią. Ale lokat ani oszczędnosci na razie zero więc oprocentowaniem się nie interesowałem za bardzo (chociaż najwyższe ma chyba idea), z bankomatu wypłacam raz na pół roku, więc też nie wiem ile darmowych wypłat. Ale tmobile korzystam
@mariuszMAXpalonko w Ing mi się podobal bajer z odkladaniem na oszczędności do równej kwoty przy każdej płatności. I zamiast 16zl za zakupy płaciłem 20 i 4 do skarbonki. Codziennie korzystam z millenium i tmobile i wydaje mi się, że już są takie czasy, że banki mają ogarnięte apki i jak coś mądrego się pojawia, to jest zaraz w innych od razu