Aktywne Wpisy

Odnośnie wypadku na A1, pamiętam jaki parę lat temu był kwik na wykopie jak Volvo ogłosiło, że żadne ich nowe auto nie pojedzie więcej niż 180 km/h. Cała masa ludzi to wyśmiewała, krzyczała o jeżdżeniu szybko ale bezpiecznie itd. Przypominam, że maksymalna prędkość w Polsce to 140 km/h. Może gdyby BMW też stosowało takie ograniczenia (albo najlepiej wszyscy producenci) to by rodzina z kii nie spłonęła żywcem, tylko może by skończyli mocno

darkinvaider +1670
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -

Wspaniała to była odbudowa Ukrainy przez polskie firmy, nie zapomnę jej nigdy
#heheszki #sasin #ukraina #gownianymidas
@szybki69: ????
O co wam chodzi w takim razie? xD
Najpierw czytam, że hur dur Ukraina nas zostawi i zapomni, że polskie firmy nic nie dostaną.
A teraz takie coś, bo polskie firmy będą wykorzystane do odbudowy Ukrainy. xDD
No ej, Sasin przecież :)
@muskutanin: Polskie firmy będą zarabiać sasiny na odbudowie Ukrainy, tyle wiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O to, że na farmach macie #!$%@?ą naukę z zakresu polskiej polityki i ekonomicznych wydarzeń z ostatnich 4 lat, Mykola. Musisz zwrócić uwagę przełożonym, bo się takimi niuansami ciągle zdradzacie.
@eeehhh: Bez względu na to, co sasin odwalił podczas koronawirusa, to nie zmienia faktu że jest wicepremierem i ministrem aktywów państwowych.
Dobrze pamiętam, że było ciśnienie na wybory kopertowe przez wirusa,
@BayzedMan: 11 lat.
@BayzedMan: Słuchaj, jeśli Sasin coś mówi, to znaczy, że będzie inaczej.
Jeśli Sasin powie, że woda jest mokra, to znaczy, że się myliliśmy i jest ona sucha. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd ma wiedzieć? Przecież to ukr xD
#!$%@? żebyś ty w życiu 1/10 zrobił z tego xd
@BayzedMan: Inaczej - Sasin jest wicepremierem i ministrem aktywów państwowych, co nie zmienia faktu że srogo odwalił podczas koronawirusa ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@BayzedMan: ?
@BayzedMan: ???
Chyba że Zeleński posuwałby się do tego samego co nasi złodzieje, ale nie wiem
przynajmniej na tym twitterze co postuje nie zostawiają na nim suchej nitki