Aktywne Wpisy
Viado +233
Nie dziwię że społeczeństwo jest coraz bardziej cięte na lekarzy skoro trzeba wydać dniówkę przeciętnego zjadacza chleba żeby konował łaskawie przyjął i wypisał receptę. 270 zł za 20 minut czyli 810 zł za godzinę... czyli 6480 zł dniówki, nieźle się bogacicie kosztem innych ludzi. Bo na wizytę na NFZ nie ma szans w sensownym terminie. I nie mówicie że macie strasznie ciężkie studia i zarabiacie dopiero po zrobieniu specjalizacji bo dużo osób
Beszczebelny +176
Biedronke #!$%@?.
Zrobiła sie jednym z najdroższych sklepów na rynku. Jak Cola zero nawet nie dwulitrowa kosztuje 8.69?!?! w 2018 za tyle kupowałem 4x 2 litry zerówki w promce. To jest szalone już...
człowiek chce sobie pić zdrowiej bez tony cukru to podatek cukrowy na napoje...bez cukru jest wyższy niż na te cukrowe...
#inflacja #biedronka #zakupy #jedzenie #dieta #mikrokoksy #polska #wroclaw
Zrobiła sie jednym z najdroższych sklepów na rynku. Jak Cola zero nawet nie dwulitrowa kosztuje 8.69?!?! w 2018 za tyle kupowałem 4x 2 litry zerówki w promce. To jest szalone już...
człowiek chce sobie pić zdrowiej bez tony cukru to podatek cukrowy na napoje...bez cukru jest wyższy niż na te cukrowe...
#inflacja #biedronka #zakupy #jedzenie #dieta #mikrokoksy #polska #wroclaw
#rap
coooooooo o_0 jakiś czas temu ktoś na mirko napisał, że fani njuskulu mają problem z popem a teraz takie kwiatki.
Przecież jest dokładnie na odwrót, to fani oldskulowego rapu są najczęściej zamknięci na wszystko inne i są strasznymi ignorantami i często dorabiają ideologię, że kiedyś słuchacze rapu byli rzekomo mądrzejsi.
Porównaj sobie chociaż
Akurat ja się spotykałem z takimi komentarzami, jakie przytaczałem, stąd one, jednak faktycznie mogłem tak źle trafić. Może słychać głośniej marudzenie truskuli na niuskul, bo ten drugi jest teraz znacznie znacznie popularniejszy, więc ewentualna krytyka (czy hejt nawet) w stronę przeciwnika będzie od
Komentarz usunięty przez moderatora