Aktywne Wpisy
Salido +1133
Minął 1. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
xena_x +4
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #nieruchomosci
Dzieci nie mam i nie planuje, kaleka nie jestem, dziekuje za troskę xD
Chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do tego wpisu xD
Nie traktuję emocjonalnie, niech każdy mieszka jak i gdzie chce, ale wkurza mnie takie chowane za zasłoną XDków wywyższanie się oparte na przesadzonych lub w ogóle nieprawdziwych argumentach.
W ktorym momencie sie wywyzszam? Jestem tylko biednym mieszkancem klity na szarym blokowisku i zaraz winda sie popsuje odcinajac mnie na zawsze od drzwi mieszkania :')
Mimo,ze automatyka tam jest, ma mniej zycia niz jak w lofcie w wwa
Kazdy normalny cisnie z frajerow co brobia domu, bo zaden trawnik sam sie mie zrobi, nic sie nie zrobi nigdy samo. Nawet majac ekipe od ogrodu, ma sporo pracy w nim, procz biednych domow, macie wyobraznie ulanska
A mój był śmieszkowy i nie chciałam gównoburzy, ale na wykopie chyba nie da się inaczej ¯\_(ツ)_/¯
@Marmeladkas wspominacie o ogrzewaniu gazem - moi rodzice mieszkają na osiedlu willowym pod pewnym miastem powiatowym. Dopiero za dwa lata będzie gaz, a na osiedlu mieszka ze 2k ludzi. Także serio, nie wszędzie ten gaz jest, a twierdzenie, że palenie węglem musi oznaczać dom-ruderę o który właściciel nie umie zadbać - iks de.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Shyvana: a ja nikogo na nic nie namawiam ani nie przekonuję, ot chciałem wrzucić swoje parę groszy :>
Co do ilości pracy, która rzekomo jest przesadzona: sam całe dzieciństwo