Wpis z mikrobloga

@d1ck: Edukacja Techniczo-Informatyczna sp. inżynieria cyfrowej obróbki obrazów i poligrafiii
http://ects.uni.opole.pl/pl/programmes-first/ETI/6-KRK-ICOOP-35D/

Ale poziom tragedia.. Jest dwóch nauczycieli, których można polecić z czystym sumieniem. Sudoł Adam oraz Michał Krawiec. Za długo też nie byłem, ale mogę dać namiary na znajomego, który kończy ten kierunek. Strony projektowane w stylu lat 2000. Jednego przedmiotu oczy stary Ukrainiec. Więcej sam się nauczysz w domu, z poradników, chyba że zależy ci na #!$%@? się i papierku.
@project: no właśnie chodzi mi o coś zaocznego we wspomnianym kierunku, ale w Opolu. Czyli stara maksyma o pociągu do Wrocławia, znowu się sprawdza?:)
@d1ck: Ja osobiście pracuje w marketingu i grafice w Opolu. I zamierzam się teraz zapisać albo na przyszły rok na zaoczne we Wrocławiu właśnie. Jeśli szanujesz swój czas i rzeczywiście chcesz coś wyciągnąć ze studiów to niestety takie rozwiązanie będzie lepsze. Albo samemu się ucz w zakresach grafiki, poradników jest masa, a w tym zawodzie liczy się twoje doświadczenie i portfolio. A zrób sobie drugi kierunek pokrewny do grafiki lub jakiegoś