Dobry wieczór, Mireczki i Mirabelki. Równo rok temu zrobiłam swoje pierwsze #rozdajo. I niech to będzie tradycją.Tym razem można wygrać tego jeżyka.
Zasady: - wygrany będzie wylosowany spośród osób, które zaplusują ten wpis. - plusowanie do piątku do godziny 20.00 - losowanie przez mirkorandom - wysyłka na mój koszt(poczta, paczkomat)
Będzie mi bardzo miło, jeśli zaobserwujecie mój tag --> #bulbaszkaball (。◕‿‿◕。)
I przy okazji chcę Was się zapytać jaki Polandball jest Waszym ulubieńcem? Zdjęcia znajdziecie w komentarzach #smiesznypiesek #jezyki
@Bulbaszka: jako samozwańczy rzecznik nie-nowozarejestrownych zielonek dziękuję Ci w imieniu całej społeczności zielonkowej i przepraszam za długą odpowiedź, ale piętno zielonki robi swoje ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bulbaszka: A ewentualnie jakiego rzędu byłby to koszt i czy jeśli by się udało wygrać/zdecydowałbym się kupić to czy byłby możliwy odbiór osobisty w sobotę przed wieczorem. Z pewnych powodów chciałbym mieć to na wieczór. Jestem z Warszawy. Twój profil twierdzi, że ty też.
Zasady:
- wygrany będzie wylosowany spośród osób, które zaplusują ten wpis.
- plusowanie do piątku do godziny 20.00
- losowanie przez mirkorandom
- wysyłka na mój koszt(poczta, paczkomat)
Będzie mi bardzo miło, jeśli zaobserwujecie mój tag --> #bulbaszkaball (。◕‿‿◕。)
I przy okazji chcę Was się zapytać jaki Polandball jest Waszym ulubieńcem? Zdjęcia znajdziecie w komentarzach
#smiesznypiesek #jezyki
Jaki jest Waszym ulubieńcem?
kiedyś zrobię rozdajo tylko dla zielonek żeby wam było smutno tak jak mi teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Bulbaszka: przydałby się Baćka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Yhym... właśnie się zorientowałem, że to _#rozdajo ... no nic, najwyżej nie weźmiesz mnie pod uwagę (✌ ゚ ∀ ゚)☞