Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#horizonzerodawn #ps4 #ps4masterrace #gry #ps4share
Czepiam się, bo ustawienie dobrze tych parametrów to kwestia wieczoru.
Nawet miałem to obrobić, żeby wyglądało naturalniej, ale lepiej zostawić oryginał.
Komentarz usunięty przez autora
Bardzo dobrze że można teraz wybierać między rozdzielczością i FPS, bo po cholerę mi 4k jak gra klatkuje