Aktywne Wpisy

njay +123
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Kiedyś chodziły sporadycznie po kafelkach w łazience, jednakże po włączeniu światła uciekały. Od 3 lat te k---y tak ewoluowały, że chodzą mi między palcami jak sikam, czy sram, po ręczniku! Czasami po ścianie. Dzisiaj w moim k---a łóżku, gdzie nawet pająka nie trafiłem! Idę spalić chatę, bo za 10lat te moje k-----i cukrowe zawładną światem.
#rybikcukrowy #robale #polska #natura #ciekawostki #slask #rybikboners #owady
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_qv6ByAyAMlvfmUhyIXcegvJ9yeaACoV2.jpg
Pobierzźródło: comment_b4hb8XQMN8cter9xAY60qNKDjOtqTSTW.jpg
Pobierz- pokazują się w mojej łazience tylko w późnych godzinach nocnych, gdy zazwyczaj śpię i nie korzystam z niej,
- jak już jednak chcę skorzystać to grzecznie s---------ą do najbliższej kryjówki tak aby nie wzbudzić we mnie poczucia dyskomfortu,
- nie zostawiają po sobie syfu, rano nie ma żadnych śladów po ich nocnych wycieczkach
źródło: comment_da8rHE1EU2bn8QRpdnX8jBf0rZ4JKbgR.jpg
Pobierz@NightWing: To na bank nie są rybiki tylko jakaś rosyjska prowokacja
źródło: comment_6JnethMEg4B4rY1c0og03SBS7qftE6uu.jpg
Pobierz