Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1377
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo
źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Adam88448 +14
Przed chwila HR-ówka przerwała process i jako powod podała brak gotowosci do pracy z biura 3 dni w tyg.
Pytanie do kogoś kto sie orientuje, jaki problem rozwiazuje praca hybrydowa 3 dni z biura i dlacego jest teraz taka sraczka na to?
#programowanie #it #programista15k
Pytanie do kogoś kto sie orientuje, jaki problem rozwiazuje praca hybrydowa 3 dni z biura i dlacego jest teraz taka sraczka na to?
#programowanie #it #programista15k

#pokemongo
Co zrobić ze 100% Eevee?
@pawel8511: Rób, co chcesz. Nie patrz pod kątem przydatności, bo się sparzysz. Ja też takiego mam, udało mi się ostatnio złapać, ale nie śpieszy mi się z ewolucją. Mam już dużo Espeonów, Jolteonów i Flareonów. Przydałby mi się dobry Vaporeon, ale teraz Gyarados jest lepszy, a zaraz wprowadzą Kyogre. Umbreon tylko gymów się nadaje. Glaceon i
Nie ma co trzymać setek eeve na 4 gene bo kolejne ewolucje szału nie robią ..
Podstawowe ewolucje:
- Vapek, czyli najlepszy scenariusz. Nie ma po co, bo Gyarados jest znacznie lepszy, Kyogre zaraz wpadnie jako najlepszy wodny. Nawet Feraligatr ma teraz lepszy dps, bo ma Waterfall. No po prostu są znacznie lepsze opcje w tej chwili. Szkoda setki na niego marnować.
- Flareon. Entei i Moltres są od niego znacznie lepsze.
- Jolteon. Raikou i Zapdos