@Marshall1337: Cooo, Umbreon ma gorszy atak niż Murkrow, Houndour i Sableye. @pawel8511: Rób, co chcesz. Nie patrz pod kątem przydatności, bo się sparzysz. Ja też takiego mam, udało mi się ostatnio złapać, ale nie śpieszy mi się z ewolucją. Mam już dużo Espeonów, Jolteonów i Flareonów. Przydałby mi się dobry Vaporeon, ale teraz Gyarados jest lepszy, a zaraz wprowadzą Kyogre. Umbreon tylko gymów się nadaje. Glaceon i
Tak jak kolega pisze @Kummernis: umbreon sprawdza się tylko w gymie. Tez mam dylemat, choć mam teraz 2 setki. Jedna na 30 lvl, druga na 18.. ta z 30 zostanie Espeonem, a ta z 18 raczej losowo pójdzie. Nie ma co trzymać setek eeve na 4 gene bo kolejne ewolucje szału nie robią ..
@pawel8511: Espeon i nic innego nie ma zbytnio sensu. Dlaczego?
Podstawowe ewolucje: - Vapek, czyli najlepszy scenariusz. Nie ma po co, bo Gyarados jest znacznie lepszy, Kyogre zaraz wpadnie jako najlepszy wodny. Nawet Feraligatr ma teraz lepszy dps, bo ma Waterfall. No po prostu są znacznie lepsze opcje w tej chwili. Szkoda setki na niego marnować. - Flareon. Entei i Moltres są od niego znacznie lepsze. - Jolteon. Raikou i Zapdos
#pokemongo
Co zrobić ze 100% Eevee?
@pawel8511: Rób, co chcesz. Nie patrz pod kątem przydatności, bo się sparzysz. Ja też takiego mam, udało mi się ostatnio złapać, ale nie śpieszy mi się z ewolucją. Mam już dużo Espeonów, Jolteonów i Flareonów. Przydałby mi się dobry Vaporeon, ale teraz Gyarados jest lepszy, a zaraz wprowadzą Kyogre. Umbreon tylko gymów się nadaje. Glaceon i
Nie ma co trzymać setek eeve na 4 gene bo kolejne ewolucje szału nie robią ..
Podstawowe ewolucje:
- Vapek, czyli najlepszy scenariusz. Nie ma po co, bo Gyarados jest znacznie lepszy, Kyogre zaraz wpadnie jako najlepszy wodny. Nawet Feraligatr ma teraz lepszy dps, bo ma Waterfall. No po prostu są znacznie lepsze opcje w tej chwili. Szkoda setki na niego marnować.
- Flareon. Entei i Moltres są od niego znacznie lepsze.
- Jolteon. Raikou i Zapdos