Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Powołania na PK w Titisee-Neustadt to jest jakaś porażka, ja myślę że ten PZN, #!$%@? głupi związek, te #!$%@? banda imbecyli która dobierała zawodników to jest jakieś #!$%@? nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes meblarski, wszystko inne i dla was nie znaczyło nawet tyle co powołanie na #!$%@? Puchar Kontynentalny, to was powinno się #!$%@?ć #!$%@?, tak się powinno was #!$%@?ć, jak tylko was może #!$%@?ć Hofer. Aż wasz kukle #!$%@? będą swędziały z bólu. To jest dramat #!$%@?. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media #!$%@? nie były w stanie powiedzieć, że Janka Ziobrę zbezczeszczono, że ten człowiek oddaje skoki na 118 metrów, że te PZNowskie #!$%@?! powtarzam PZNowskie #!$%@?! PZNowskie #!$%@? tego człowieka oskarżały bezpodstawnie o zły najazd, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka dołączyć do kadry A. Bukowskie, Miętusy, Stękały, telewizja polska z komentarzem Babiarza będą wam #!$%@? odbierały smak życia wy #!$%@? idioci. Narodowi, polscy idioci. Ja mam to w piździe #!$%@?, bo mnie stać na wszystko. Będę żył #!$%@? tak! #!$%@?ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was #!$%@? PZNowskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy #!$%@? debile, którzy tego Stękałę na PK wybrali. A wam kochani, którzyście popierali mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka Polaków, dzisiaj to jest chyba tylko sam trener Mateja. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Ta...No. Dobra, na razie, #!$%@?. #!$%@?, szkoda było zdobywać brąz na Mistrzostwach Świata, szkoła było #!$%@? zajmować drugie miejsce w Letnim Pucharze Kontynentalnym. Głupi PZN, głupi działacze #!$%@?, was do Planicy tylko zaprowadzić #!$%@?, z wieży zrzucić. Szkoda #!$%@? było na was cokolwiek wy głupie #!$%@? wy.

#skoki
  • 7
@Mesmeryzowany: Mój stary jest fanatykiem skoków. Pół mieszkania #!$%@? wiązaniami to tam #!$%@?. Co trochę ktoś wdepnie w podobiznę Małysza i trzeba jechać do szpitala wyciągać. Eksperci z TVP najgorsze. Jak zobaczy Tajnera, to matka nie nadąża barszczu na uspokojenie gotować. Hurr durr, mówiłem, kurła, zwolnić Kruczka! To #!$%@? z mistrzostw świata przywieźli!