Wpis z mikrobloga

Przechodzenie level po levelu naprawde PRZESADA ! 31 grudnia wbilem 31 level patrze a do 32 tyle samo co w 30 .. przecież to trzeba chyba grać i grać i grać dziennie po pare godzin, jakieś rady jak w miarę szybko wbić kolejne poziomy ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) co dopiero ludzie którzy mają już 40 lvl ..
#pokemongo
  • 8
  • Odpowiedz
Moja rada to: nie przejmować się levelem, w końcu sam się wbije, a daje niewiele. Niektórzy tu przeżywają wbicie levelu jakby odnieśli życiowy sukces, robią screeny, piszą "urus ( ͡° ͜ʖ ͡°)" i jeszcze się chwalą jakie mają najlepsze poki, nie idź tą drogą kolego xD
  • Odpowiedz
  • 2
@artix1010 teraz i tak jest lepiej. Masz dodatkowy exp za rodzaj rzutu etc. Kiedyś było zawsze 100 exp. Co chwilę jakie eventy. Levele wchodzą w miarę łatwo ;)
  • Odpowiedz
@artix1010: ja od ostatniego eventu z podwójnym expem wbiłem 750k expa, prawie w ogóle nie raidując (nie mam kiedy. jak wychodze z pracy to czasem wysoluje jakiś raid, czasem u mnie w miescie cos bedzie blisko to pojde, ale to rzadkosc). Od początku jesieni wbiłem z 32 do 35,5 levelu jak dobrze pamiętam, i juz tez powoli mnie to meczy.

A odnosnie levelowania, to wiedz, ze level 1-37 to polowa
  • Odpowiedz
@artix1010 ja sobie wczoraj uświadomiłem, że jeszcze milion i 39 lvl co daje łącznie 15mln, a na 40 trzeba kolejne 5mln czyli 1/3 tyle co dotychczas lub inaczej licząc 25% całości ( ͡° ʖ̯ ͡°) parcia nie mam, bo niby tym tempem to jeszcze 8 miesięcy przede mną..
  • Odpowiedz
@artix1010: też tak myślałem, że strasznie długo będzie szło, ale przy graniu na zasadzie w drodze na uczelnię i zużywaniu raidpassa codziennie wygląda to mniej więcej tak:
11.10.2017 -> 30 lvl
??? -> 31lvl (niestety nie zrobiłem wtedy screena i nie mam przez to daty wbicia ()
20.12.2017 -> 32 lvl
03.01.2018 -> 32 lvl + 200k exp

Co prawda w takim tempie to 40 lvl
  • Odpowiedz