Wpis z mikrobloga

czy jak rzucaliscie fajki to zrobiliscie to z dnia na dzien? moze lepiej dozowac po prostu liczbe i schodzic coraz nizej? palilem okolo paczki dziennie i od 1 przestalem, jest trzeci dzien a mnie telepie jak p--------o
#p-------y #motywacja #kiciochpyta
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@c17h20n2s: Ludzie polecają palenie jednego mniej codziennie, tylko nie opuszczając tych rano i przed snem.

Ja sam wcinam mentosy zamiast palenia i nie palę, gdy gdzieś idę. Powiem Ci szczerze, że to działa, bo palę już mniej. ;)
  • Odpowiedz
@kptant: no wlasnie teraz wstalem jakos 1h temu i nie moge sie na niczym skupic tak trzesie, w dzien jak zapale tego porannego jakos do obiadu jest okej, potem przy wieczornej zamulce znow sie pojawia
  • Odpowiedz
@c17h20n2s: Ja rzucałem kilka razy bezskutecznie. Udało mi się dopiero po przeczytaniu książki Alana Carra "Łatwy sposób jak skutecznie rzucić palenie". Polecam. Wcześniej jak rzucałem to czułem się smutny i przygnębiony, natomiast dzięki tej książce byłem cały w skowronkach, że już jestem niepalący i widziałem same plusy nie mając wątpliwości, że już mam to z głowy
  • Odpowiedz