Aktywne Wpisy
13sierpnia +206
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +244
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Otóż polega on na przykład na tym, iż rządzący zamiast zadbać w pierwszej kolejności o zapewnienie realizacji podstawowych potrzeb takich jak ochrona zdrowia - realizowana na godnym dla pacjenta poziomie, przez rynkowo opłacanych specjalistów - wybierają wydatkowanie potężnych środków na programy socjalne takie jak 500+ po czym robiąc #!$%@?ę z logiki obwiniają o swoje niepowodzenia i nieudolność w zarządzaniu służbą zdrowia LEKARZY którzy nie chcą pracować po 70-80 godzin w tygodniu. Potem organizują na lekarzy perfidną nagonkę przy użyciu propagandy medialnej żeby poszczuć trochę swoich wyborców, żeby ci się bali że lekarze zabiorą im kasę z 500+
#takaprawda #gorzkiezale #neuropa #4konserwy #dobrazmiana #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
służba zdrowia to gorący ziemniak który był przerzucany z rządu na rząd i w końcu #!$%@?ło. To nie jest tak, że nagle od wprowadzenia 500+ średnia wieku lekarzy wzrosła o kilkanaście lat, a dyżury wydłużyły się o kilkanaście godzin. Robisz polityczną gównoburze tylko.
Ale teraz jest to ogromny problem, a władza od dwóch lat starannie go nie zauważa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Janusz_z_Galilei: Ooo to pewnie dlatego dług publiczny jakoś tak wolniej rósł. Czy Ty myślisz że PiS to z własnej kieszeni finansuje? Łatwo jest rozdawać nie swoje pieniądze.
lekarz ma tak zarabiać żeby mu się nie opłacało wyjeżdżać. Pojęli to już Węgrzy czy Rumuni. A u nas "niech jadą", lekarz wrogiem ludu.
A tamci niedawno podnieśli znacząco wynagrodzenia lekarzom.