Aktywne Wpisy
W TYM TEMACIE UDAJEMY ŻE JEST ROK 1999
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
wrzucajcie dowolny content
#glupiewykopowezabawy #1999 #4chan #4chanowezabawy #gimbynieznajo #nostalgia
smilealittlebit +346
Dziś mi jakiś gość napisał, że #!$%@?ę głupoty mówiąc, że ceny w Paryżu i Krakowie są prawie identyczne.
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
No, to zastanówmy się. Dziś byłem na obiedzie - 250 ml wina, dwie zupy cebulowe, dwa główne dania (bakłażan w sosie pomidorowym z parmezanem i francuska kiełbaska z ziemniakami), plus litr wody za free (bo u nich za to nie doliczają jak u nas XD) - 140 zł.
W Krakowie zapłaciłbym tyle samo, albo
https://niebezpiecznik.pl/post/powazna-dziura-w-procesorach-intela-albo-kupisz-nowy-albo-zwolnisz-o-30/
Problem dotyczy także ARM i ponoć również AMD, choć ci ostatni zaprzeczają.
#security #bezpieczenstwo #niebezpiecznik #hacking #hardware #amd #intel #iot #arm #komputery #procesory
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)
@cymrev: nauczyć się czytać i nie podniecać się byle artykułem bo nie odczujesz tego patcha nijak
A akurat kompa miałem kupować. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dla zainteresowanych - byłem na szkoleniu, Konieczny szkalował wypok przez chwilę, coś tam wyniosłem - bardziej jednak ogólniki niż konkrety, informacja jaki soft istnieje i wiedza jakie podejście ma "miszcz"
W zasadzie to nie, może hobbystycznie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora