Aktywne Wpisy
sokytsinolop +147
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
MlCHAU +54
Poproszę o propozycje filmów które uważacie za arcydzieło a które powszechnie są uważane za jakieś gówno ᶘᵒᴥᵒᶅ
Ja zacznę:
Spring Breakers (2012)
#film #filmnawieczor #pytanie #przemysleniazdupy
Ja zacznę:
Spring Breakers (2012)
#film #filmnawieczor #pytanie #przemysleniazdupy
#rakcontent
Chętnie
Ale walczyć trzeba.
Jednak jeśli ktoś ma kota lub psa to zazwyczaj pozwala na sporo temu pupilowi. I takiego gospodarza wkurza jak gość przychodzi w odwiedziny ale patrzy krzywo i marudzi "O nie, czemu ty pozwalasz kotu chodzić po meblach" albo "o nie, jak mozesz pozwwalac spać psu na łóżku". Więc ta wywieszka ma
Komentarz usunięty przez autora
Nieistotne, każdy ma swoje zasady w swoim mieszkaniu i tutaj ktoś na wstępie je przekazuje w sposób jednak żartobliwy.
@felixa: a jednak niekoniecznie. Kot moich rodziców dostaje karmy raczej z wyższej półki, sierść ma prze cudowną i jakoś odkąd go mają, kłaków jest jak na lekarstwo - może kwestia kota, może kwestia karmy. Z mojej młodszej suczy też się praktycznie sierść nie sypie.
Za to trudno mi uwierzyć, że kot faktycznie nie wchodzi na meble, nawet gdy domownicy nie widzą (⌐ ͡