Wpis z mikrobloga

Mamy 18 osób chętnych do udziału w Wykopoej lidze Fifa 18 na PC.

Poniżej zamieszam link do tabeli orazrozpisanych kolejek.
W tygodniu gramy 3 kolejki, co oczywiscie oznacza 3 mecze do rozgrania w tygodniu z rywalem z wykopu.
Startujemy już od dziś z tą małą różnicą że w tym tygodniu gramy tylko jeden mecz - interesuje Was pierwsza kolejka.

Zasady są bardzo proste:
- gramy tylko piłkażami, którzy należą do nas - zakazane jest granie piłkarzami, którzy są na "wypożyczeniu"
- nie używamy kart treningu - liczą sietylko standardowe statystki danej karty
- jak wiadomo - nie ma możliwości zakończenia meczu towarzyskiego remisem, w wypadku wyniku remisowego zawsze gramy dogrywkę, a dopiero potem karne
- po meczu jedna z osób wysyła mi screena z wynikiem pisząc kto ma jaki nick w Fifie i na wykopie, bo zapewne mało kto takie same nicki tu i tu, pozwoli mi to łatwiej ogarnąć całą tabelę
- trzymamy się rozpisanych kolejek - nie grajcie od razu obu spotkań.

Ważna sprawa - @Kukenpg dostał na święta prezent od EA w postaci bana za handel (!) i nadal nie ma odpowiedzi od EA. Oznacza to tyle ze póki co nie może grać, z tego powdu jego mecze są "zawieszone" do 14 stycznia, a więc każdy rywal ma na chwile obecną "wolny termin" zamiast meczu z nim.

Bramka tygodnia - dla chętnych mogę ogarnąć bramkę tygodnia. Każdy z graczy może podesłać maksymalnie jedną bramkę w danym tygodniu, więc jeśli ktoś strzelił wiele ładnych bramek to musi wybrać jedną NAJ :)
Proponuje wrzucać je na https://streamable.com/ lub po prostu youtube.

Ankiety dotyczące bramek jak i wszystkie informacje dotyczące ligi bedą pod tagiem #fifa18pc także jeśli ktoś jeszcze nie obeserwuje to proponuje zrobić to jak najszybciej.

Wołam wszystkich zainteresowanych: @krashann @Kozak_Lkr @Kukenpg @khyn @AlanHarper @PanPiker @Quarinho @kamil_snk @zakmacher @Krul_Macc @dobrypolaczek @HyperX @karment @nith @kamek001 @IceGoral @Ifter

Tutaj link do tabeli i kolejek - [Tabela](
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yOkYh4tAx6ywU_SQ5t7DQNOQJ67GpMIg8EPvkixnI3o/edit?usp=sharing)

PS
W trakcie pisania uznałem że lepiej spytać czy gramy 3 czy 2 mecze w tygodniu - proszę o głosowanie w ankiecie. Sam wolałbym zagrać 3 mecze.

Ile kolejek gramy w tygodniu?

• 2 - liga trwa ponad 4 miesiące 21.1% (4)
  • 3 - liga trwa niecałe 3 miesiące 78.9% (15)

Oddanych głosów: 19

• 12
@SpiderFYM no to zaczynamy! Mam nadzieję że pójdzie lepiej niż ostatnio. Tzn że będziemy regularnie grać mecze. Bo jeśli chodzi o mnie to będę teraz rozdawać punkty :) b Rozwaliłem cały skład na paczki, SBC itp i gram głównie szybkie mecze dla fanu ze znajomymi.