Wpis z mikrobloga

Pierwsze przejscie Until Dawn juz prawie za mna, staralem sie bardzo zeby kazdy przezyl ale poki co prawie kazdego usmiercilem ( ͡° ʖ̯ ͡°) zacna gierka, praca kamery dodaje niezlej schizy doslownie w kazdej miejscowce, co chwile spiety czekam az cos jebnie xD nie przepadam za horrorami ale ten jest wypasny. Jakis czas temu gra byla za darmo w ps+ wiec jak ktos sie zalapal to polecam, robert maklowicz
#ps4
źródło: comment_1wyD0LwOb1yYiI5Oxgz25Fvqe5BoS1sD.jpg
  • 10
@shichibukaii: jest naprawdę spoko ale mam kilka zastrzeżeń:
- kto zginie nie ma żadnego znaczenia niemal,
-totalnie skliszowany i mimo, że taki miał być to i tak boli :P
- słabi villaini,
-irytujący każdy bohater.
@shichibukaii: O, to przy okazji mam pytanie. Czy u Ciebie też grafika wygląda ładnie tylko dziwnie chodzi? Mówię o płynności. W sumie nie wiem jak to opisać, wygląda to trochę tak jakbyś oglądał jakiś film poklatkowy.
@Croudflup: przy drugim playthrough zobacze jakie sa roznice gdy ktos przezyje itp., ale domyslam sie ze to bardziej dla satysfakcji niz czegos znaczacego. Czy ja wiem, niektore postacie czasem sa denerwujace (jak ta laska w ciemnych wlosach co sie jak ksiezniczka zachowuje. O dziwo jeszcze u mnie zyje xD), ale niektore tez polubilem. Co do czarnych charakterow to tutaj raczej nie ma co komentowac, ale podobal mi sie twist, ze na
Tez pare dni temu przeszedłem pierwszy raz i bardzo dobra gierka.W moim przypadku przy życiu została dwójka ;) .W wolnej chwili zapewne wezmę się za platynę