Wpis z mikrobloga

Co by nie mówić to mimo to, że wiele osób krytykuje Daniela to i tak bez jego streamów wytrzymać nie mogą. Oglądając streama emocjonujesz się i wkręcasz w to, co dzieje się na Urzędniczej, a gdy streama nie ma to jest troche nieswojo, bo wieczorem nie ma nic ciekawego do oglądania. Śmieszy mnie to gdy niektórzy pisza '' Kiedy dostanie bana''/'' kiedy przestanie stremować''/'' Daniel się kończy'' Bo mimo to, że tak niektórzy piszą to oczywiście się do tego nie przyznają, ale bez streama Daniela wytrzymać nie moga ;) Myślę, że każdego z nas ciekawi to, co dzieje się na Urzędniczej i Daniel nigdy się nie skończy Mam nadzieję żę nigdy się nie skończy mimo tego, że czasami robi rzeczy, które mi się nie podobają. Ale przecież DanielMagical to nie zupa pomidorowa żeby każdemu smakował.
#danielmagical #youtube
  • 5
@NAIZDUP: xD przecież nikt nie ogląda Daniela dlatego, że jest sympatyczny czy coś. Wszyscy mają z tego po prostu bekę. Cieszą się jak dzieje mu się źle bo wtedy zawsze się coś #!$%@?. Po za tym on jest postacią "tragiczną" czyli taką, która znajduję się w sytuacji bez wyjścia