Aktywne Wpisy
teslamodels +139
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +85
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Jak kisne z tych wykopowych przegrywow xD wpisy w stylu @MirekSzukaZony to kopalnia beki xD Typ żali sie, że nie umie się zakochać bo kobieta nie jest 8/10 czy więcej xD
Napisze wam krótko, ale dobitnie. MOZNA SIĘ ZAKOCHAĆ W OSOBIE, KTORA NIE JEST W NASZYM TYPIE, NIE JEST 8/10. To powszechne i częste. Wy nie umiecie się zakochać, bo jesteście po prostu ostro #!$%@? i nie zwalajcie winy na kobiety xD
Lol, dawno tak nie smiechłem. Chcecie mieć kobietę 10/10, a sami jesctescie 5/10. Taka kobieta zostawi was dla przystojniejszego, tak szybko jak tylko ktoś inny się zakręci. Mając bardzo ładna kobiete, trzeba się o nią bardziej starać, bo ma grono adoratorów. Zauważyliście, że przystojni faceci, do stałego związki raczej biorą te 6/10, a nie 9/10? Nawet przystojni się obawiają, że zostaną porzuceni dla przystojniejszych.
#stulejacontent #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Nie powiedziałbym.
Znam takich jakich opisujesz co są związani z modelkami - ale bardzo szybko je wymieniają na inne.
Znam też takich, którzy mają średnie kobiety - mnie się nie podobają - i są z nimi od lat, złego słowa na nie nie powiedzą
Wczoraj widzialem też randomową parę w Opolu, gdzie koleś przystojny, zadbany itd. a jego żona to taki misz-masz.
Znam takich par dość dużo i co najśmieszniejsze to ilość tych związków jeżeli chodzi o trwałość jest powalająco wysoka w porównaniu do tych związków, gdzie przystojniak wiąże się z taką sarenką czy delfinem.
Na przykład moja pierwsza miłość
Inteligencja to już druga cecha, która - haha - powinna być dostępna w aptekach dla co niektórych ludzi.
@Siaa: 9/10 same sobie biorą tych poniżej swojej ligii z tego samego powodu - wiedzą, że przystojny facet nie spocznie, póki nie wyrucha wszystkich kobiet na świecie. Może przesadnie gimbo-style, ale posłuchaj co celebrytki mówią na ten temat, np. Kate Luyben.
Pardon. :c
Zamknąłem się tylko na urodę w tym wpisie. :v
Komentarz usunięty przez autora
Nie oszukujmy się, brzydki facet + ładna kobieta, to najwcześniej związek dla pieniędzy.
Ładne kobiety wiążą się z brzydzymi, tylko jak są dobrzy w lozku. Jeśli facet jest brzydki i słaby w lozku, a kobieta ładna, to zapewne jest ebtabankomatem.
Zaakceptował: Asterling}
Zaakceptował: Asterling}