Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak kisne z tych wykopowych przegrywow xD wpisy w stylu @MirekSzukaZony to kopalnia beki xD Typ żali sie, że nie umie się zakochać bo kobieta nie jest 8/10 czy więcej xD

Napisze wam krótko, ale dobitnie. MOZNA SIĘ ZAKOCHAĆ W OSOBIE, KTORA NIE JEST W NASZYM TYPIE, NIE JEST 8/10. To powszechne i częste. Wy nie umiecie się zakochać, bo jesteście po prostu ostro #!$%@? i nie zwalajcie winy na kobiety xD
Lol, dawno tak nie smiechłem. Chcecie mieć kobietę 10/10, a sami jesctescie 5/10. Taka kobieta zostawi was dla przystojniejszego, tak szybko jak tylko ktoś inny się zakręci. Mając bardzo ładna kobiete, trzeba się o nią bardziej starać, bo ma grono adoratorów. Zauważyliście, że przystojni faceci, do stałego związki raczej biorą te 6/10, a nie 9/10? Nawet przystojni się obawiają, że zostaną porzuceni dla przystojniejszych.
#stulejacontent #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 41
@Siaa:

Jak facet jest przystojny, inteligentny i bogaty to nie będzie chciał dziewczyny 6/10, głupiej i niezadbanej. Weźmie sobie co najmniej 8/10, zadbaną, inteligentną, z dobrą przyszłością.

Nie powiedziałbym.

Znam takich jakich opisujesz co są związani z modelkami - ale bardzo szybko je wymieniają na inne.

Znam też takich, którzy mają średnie kobiety - mnie się nie podobają - i są z nimi od lat, złego słowa na nie nie powiedzą
@TaoHosts Właśnie mam inny model. Wszyscy bogaci, przystojni, inteligentni po trzydziestce jakich znam mają podobny scenariusz wyboru kobiet. Ich kobiety są zazwyczaj bardzo ładne, inteligentne, mądre i sporo młodsze (np. on lvl 38, bardzo mądry biznesmen, bardzo przystojny, wysoki, ona lvl 25, wysoka, smukła sarenka, z dobrego domu, robiąca doktorat na Rockefellerze - ślub za rok). Takich przykładów u znajomych i rodziny mam dosyć sporo. Żaden brzydki kolega nie ma ładnej dziewczyny,
@Siaa: mmm, przykre, ale zgodzę się, że są pewne rejony gdzie jest to poniekąd standard.

Wczoraj widzialem też randomową parę w Opolu, gdzie koleś przystojny, zadbany itd. a jego żona to taki misz-masz.

Znam takich par dość dużo i co najśmieszniejsze to ilość tych związków jeżeli chodzi o trwałość jest powalająco wysoka w porównaniu do tych związków, gdzie przystojniak wiąże się z taką sarenką czy delfinem.

Na przykład moja pierwsza miłość
@TaoHosts Dla mnie to nie jest przykre, dlaczego miałoby być? :-D Ludzie dobierają się atrakcyjnością, biorą sobie ludzi podobnych do siebie. Nie słyszałam o żadnym rozwodzie pary, która się tak dobrała (fizyczność + inteligencja). Mam koleżankę, która dobrała się atrakcyjnością fizyczną - oboje wyglądali jak modele, tyle, że ona bardzo inteligentna a on głupi. Rozwód i unieważnienie małżeństwa nastąpił, wzięła sobie później przystojnego faceta i równie inteligentnego oraz bogatego jak ona. Są
@TaoHosts Akurat takie mi się podoba. Też nie chciałabym głupiego faceta. Oby ten szczęśliwy schemat się powtórzył i w moim przypadku. ( ͡º ͜ʖ͡º)
To kto bierze 9/10?

@Siaa: 9/10 same sobie biorą tych poniżej swojej ligii z tego samego powodu - wiedzą, że przystojny facet nie spocznie, póki nie wyrucha wszystkich kobiet na świecie. Może przesadnie gimbo-style, ale posłuchaj co celebrytki mówią na ten temat, np. Kate Luyben.
@TaoHosts Miałam na myśli wszystkie kwestie jakie wymieniłam w pierwszym komentarzu. ;-)

...do atrakcyjności nie wlicza się tylko uroda. Atrakcyjność to też intelekt, inteligencja , poczucie humoru, pewność siebie, osiągnięcia, pieniądze.
DiabelskaAnia: @Siaa: masz racje, u mnie tez atrakcyjni wiążą się z atrakcyjnymi.
Nie oszukujmy się, brzydki facet + ładna kobieta, to najwcześniej związek dla pieniędzy.

Ładne kobiety wiążą się z brzydzymi, tylko jak są dobrzy w lozku. Jeśli facet jest brzydki i słaby w lozku, a kobieta ładna, to zapewne jest ebtabankomatem.

Zaakceptował: Asterling}