Aktywne Wpisy

M4rcinS +541
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#

cmhqwidget +62
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 10
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzednim tygodniu, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
Zostaw plusika dla zasięgu!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co wprawny pseudokibic potrafi przemycić na stadion?"
Prawidłowe pytanie:
Co kojarzy się z Sherlockiem Holmsem?
Wygrał/a: @Masuj
"z czym kojarzony jest Sherlock Holmes"
W poprzednim odcinku
Rozwiązanie
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzednim tygodniu, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
Zostaw plusika dla zasięgu!
Nagroda publiczności dla @Staraagrafka:
"Co wprawny pseudokibic potrafi przemycić na stadion?"
Prawidłowe pytanie:
Co kojarzy się z Sherlockiem Holmsem?
Wygrał/a: @Masuj
"z czym kojarzony jest Sherlock Holmes"
W poprzednim odcinku
Rozwiązanie

Szukam jakiejś opcji do budowy taniego NAS-a
Budżet to takie 300-350zł (Mobo+proc+jakis 1-2gb ramu i obudowa,bez dysków)
Zależy mi żeby sprzęt był mały i niezbyt głośny.Myślałem żeby zrobić ze zwykłego peceta,ale halas i pobór prądu stanowocz odstraszają. Jednoplytkowce slabo wypadają w transferach SATA. W planach 2 lub 4 dyski w RAID1
Co koledzy polecacie?
@jedyny_wolny_login widziałem,że we wpisie sprzed 2dni pisałeś coś o mitx do 250zł - jak sie to ma?
@korni007: nie realne, cena obudowy pod nasa czyli takie mini itx to tak plus/minus twój budżet. Synka w używce 2 dyskowego za jakieś 300-500 powinieneś kupić.
@cysiekw nie chce gotowca.
@jedyny_wolny_login jaką płytę polecasz? Szukałem na minii-itx ale same lga 1151/1155
@cysiekw a jaka polecasz?