Wpis z mikrobloga

Jako doswiadczony przegryw moge powiedziec jaka jest jedna z najgorszych rad od normictwa, szczegolnie czesto dawana przez rozowe. Czesto bedac mlodym stulejem rozwazalem pojscie na dziwki (szkoda, ze zrobilem to tak pozno...), czytalem wiec wowczas co sadza o tym internetowi eksperci, rozowe na roznych forach zawsze pisaly, ze masz czas, na pewno kogos znajdziesz, ze nie ma co szukac zwiazku na sile bo przyjdzie niespodziewanie. Gowno przyszlo, cale zycie k---a sam. Tak wiec nie piszcie, ze rozowy sie sam znajdzie, bo cudu nie bedzie.
#tfwnogf #rozowepaski
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjde_z_przegrywu: Teraz to już trollujesz.
Jasne, można powiedzieć, że kobiety nie są na tyle sprytne przy wyborze partnerów jak im się wydaje i kierują się prymitywnymi instynktami ale to nadal nie jest w jakimkolwiek stopniu przyczyną Twojego s----------a. Po prostu nie widzą w Tobie żadnej wartości. Dlaczego tak jest? Nie wiem, nie znam Cię, nie wiem jak wygląda Twoje życie. Widzę jednak, że lubisz tą otoczkę wiecznego cierpienia i niesprawiedliwości.
  • Odpowiedz
no jasne, lepiej bylo czekac na zostanie czarodziejem a potem umrzec starym prawikiem XDDD

Co zmieniło się w Twoim życiu od momentu pójścia do dziwki? Nic. Dalej jesteś tym samym mentalnym piwniczakiem, tylko teraz masz usprawiedliwienie na swoje s----------e. I tyle.

@wyjde_z_przegrywu:
  • Odpowiedz
@2phonepiotrus: zmienilo sie bardzo wiele, mialem ochote sie juz z-----c, po pojsciu na dziwki mocno wzialem sie do roboty, odkad roksa user moje zarobki znacznie wzrosly, tak wiec skoncz p-------c
@Domiman: jest wina rozowych, jestem sam przez rozowe, ich wole
@dolphinchuck: nie, to wasza wina, zrobilemw szystko co sie da i rozowego nie mam
  • Odpowiedz
zmienilo sie bardzo wiele, mialem ochote sie juz z-----c

Czyli zgadza się.

Dalej jesteś tym samym mentalnym piwniczakiem, tylko teraz masz usprawiedliwienie na swoje s----------e.

ps.
  • Odpowiedz