Aktywne Wpisy
tesknilam_ +16
-Marian!!! Ja się ciebie pytam co to jest?!?!?!
-To jest mój Messerschmitt z ostatniej wojny właśnie wczoraj skończyłem go sklejać! Helenko nie potrząsaj nim tak bo ludzik wyleci, bo ludzika jeszcze nie przykleiłem!
-Ludzik?! Patrz co ja robię z tym twoim plastikowym gównem!
—Nie, nieee!
-A właśnie, że tak! Wywalę te wszystkie twoje zasrane modele na zbity ryj!!! Kto to widział, aby taki stary cap bawił się plastikowymi ludzikami jakiś debil!
-Ty…
-To jest mój Messerschmitt z ostatniej wojny właśnie wczoraj skończyłem go sklejać! Helenko nie potrząsaj nim tak bo ludzik wyleci, bo ludzika jeszcze nie przykleiłem!
-Ludzik?! Patrz co ja robię z tym twoim plastikowym gównem!
—Nie, nieee!
-A właśnie, że tak! Wywalę te wszystkie twoje zasrane modele na zbity ryj!!! Kto to widział, aby taki stary cap bawił się plastikowymi ludzikami jakiś debil!
-Ty…
Już widzę ten wysyp pytań za kilka dni:
Czy to była ta korekta?
Kiedy następna bo chcę dokupić?
Hodl Hodl Hodl
@MirkoFanatyk: duże kwoty to giełda: BitBay.net, Bitmarket.pl, małe kwoty to kantor (kupujesz szybko i bez rejestracji): InPay.pl, 4coins.pl
pamiętaj, żeby zainwestować tyle ile jesteś skłonny stracic, spróbuj z małą kwotą, 100zł, może 200zł, ile chcesz, ile możesz
Forex to splyw kajakiem.
Dopisalbym ze krypto to splyw gorski na tratwie z ulamanym pagajem i zamknietymi oczami.
Komentarz usunięty przez autora