Aktywne Wpisy
Tacho_ +29
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +584
jestes inny niz wszyscy, wydajesz sie bardziej dorosly choc jestes kurduplem i loszki na ciebie nie leca
zdecydowanie wolisz isc z typiara na kawke i spacer niz jak twoi koledzy na browar z jakimis szlaufami z fryzjera xD
Badz w kregu paru fajnych, troche imprezujacych loszek, wszystkie z jednej klasy, 2 lata starsze od ciebie wiec mentalnie troche wiecej mogliscie sobie wowczas powiedziec niz ciagle melo i obciaganie xD Wiesz ze troche tracisz w zyciu ale wydaje ci sie ze to wszytko Ci sie odplaci.
byla w tej grupie taka jedna Aska, hodowala jakies dziwne rasowe psy, matka jakas dziwna alkoholiczka xd pewnego dnia dzwoni do ciebie rano w sobote proponujac moze jakas kawke co bysmy sobie pogadali :) beniz polecial w gore jak bitcoin gdy janusze mowili ze zaraz banka jebnie xD
umawiacie sie tego samego dnia do cichutkiej kafeterii, ja sie #!$%@?, jakis tam psikasz od ojca z dojczow jak jeszcze siedzial tam za komuny w pl xD itp. Przyszedlem wczesniej zeby sie nie spoznic ale pomyslalem ze sie spoznie te 5minut co by pomyslala ze jestem zarobiony xD Ona punktualnie na czas, ladny ciuch i wlosy wyprostowane - wlasciwie to wygladala tak jak zwykle - aniol. Pare minut minelo wiec wchodze szybkim i pewnym krokiem do srodka i mowie hehe sorki jakas kobieta sie poslizgnela na lodzie i chcialem starszej pani pomoc :) xD oh anon jakis ty kochany i leci Buzi w policzek jak zwykle. wchodzimy do srodka, siadamy przy najcichszym stoliku, w glowie juz tylko mysli jak zaraz potrzymam ja za reke i skoczymy na spacer do parku obok by sie pocalowac xD
Jako ze kelnera nie bylo to mowie ze skocze zamowic i przy okazji zaplacic xD kawa za 5zl wydawalo mi sie ze byla tego warta choc w wieku 19lat to ciezko bylo o kase na 3 sikacze xD ona wybrala jakas wykwitna kawke z nutka orzeszkow za #!$%@? 14zl ale pomyslalem ze #!$%@? tam zainweestuje xD jako ze mialem moze jeszcze pare zl to wzialem dla siebie zwykla herbate sage mowiac ze nie pijam kaw xDD No to zmiesclem sie w 20zl mysle zajebiscie ze sie zmiescilem z hajsiwem bo znow musialbym matce powiedziec ze skladka na wycieczke w szkole zeby miec na fajki xD
Po chwili kelner donosi nam zamowienie, my juz troche posmieszkowalismy, w tle jakas cichutka lagodzaca ucho muzyka indie, praktycznie cale pietro dla nas - zaraz sobie powiemy co czujemy, #!$%@? caly czas na bacznosc jak niewzruszona sosna w smolensku stoi xD
I dzieje sie, przysuwa sie do mnie - mysle jezusie zaraz do matki zadzwonie zeby jutro w niedziele zrobila zajebisty rosol bo przyjde z kobieta swojego zycia a tu slysze
anon bo wiesz chcialam z toba porozmawiac o czyms
no #!$%@? to sie nie dzieje :D Kobieta jak z miodu, starsza, ulozona, wspaniala - doslownie aniol zaraz mi powie zebysmy sprobowali i leci dalej
bo jest takie cos co moglibysmy zrobic i mielibysmy z tego oboje korzysci
O #!$%@?, ONA SZUKA JEDYNIE BOLCA. JUZ SMSA DO MATKI COFAM #!$%@? I TAK JUZ WYSLALEM WIEC I SIE JURO #!$%@? I JESZCZE JA WYBOLCUJE XD
i slysze
bo anon hehe wiesz jest takie cos jak FM group hehe
co
no i wiesz to jest ogolnie mega wielka korporacja, super biznes, kazdy jezdzi mercedesem najnowsza A klasa
xD co
I sie anon zastanawialam bo zauwazylam ze jestes mega ogarniety i inteligentny chlopak i pomyslalam ze moze chcialbys dolaczyc do mojej grupy pode mnie, pracuje juz dla mnie 40 innych naiwnych bolcow, starter kit 120zyla i mozesz sprzedawac kosmetyki jak ostatnia #!$%@? a ja bede dostawala troche hajsu za to xD
cotusieodjaniepawla #!$%@? opadl i schowal sie do srodka jak czujki slimaka jak je dotchniesz xD usmiech mi zrzedl, a ta #!$%@? jeszcze wyciaga z torebki jakies arkusze, papiery, umowy, etykietki ze sie mercem #!$%@? juz #!$%@? na starcie xD
odrazu #!$%@? sprawe ale pomyslalem ze wciaz kiedys moze uda mi sie cos dupnac wiec 10min pogadalismy ze nie jestem zainteresowany, ze pracuje w handlu dla firmy paliwowej i ze ogolnie to #!$%@? nie mam czasu na kolejny byznes jakby to mariusz max kolonko powiedzial.
ta troche smuteczek no ale wstajemy i idziemy do drzwi, mowi ze no nic bede dalej szukala debili i ze dzis wieczorem z dziewczynami sie widzimy na jakims piwie no to zajebiscie ok juz #!$%@? ty #!$%@? lepiej mi pokaz tego swjego mercedesa gdzie go zaparkowalas xD no to odprowadzam ja w strone parkingu do jej samochodu myslac ze pewnie przyjechala Siena swojej matki a tu #!$%@? zonk stoi mercedes c63 amg s coupe black #!$%@? jakby przed chwila z salonu wyjechala.
No i jak sie okazalo wlasnie dzis go odebrala, mowi ze to juz jej trzeci merc a stare #!$%@? do kosza bo nie miala c juz z nimi robic XD
no to #!$%@? mysle ze pewnie dzis mnie juz nie zdziwi wiec pozegnalem sie i szedlem w strone swojego blokowiska, nagle #!$%@? w calym miescie wydawalo mi sie ze wszedzie jezdza mercedesy jak w gta gdy #!$%@? jedna fure to wszedzie sie respily te same xD #!$%@? wrocilem do domu matka juz konczyla rosol to wsunalem w siebie jak cygan socjal i umowilem sie z jakas typiara z ekonomika na piwo wieczorem
#pasta #truestory
@stachuprzytelefonie: Wybierz jedno