Wpis z mikrobloga

@pekas: Ja uwielbiam cała serie i to moje ulubione gry, gram w sumie ciągle (na mobile), ale jak miałbym wybrać, to najlepsze jest San Andreas. Bylo mocno rewolucyjne (nie jak 3, ale still) + najlepsze multiplayery w serii ever. Co do V, jest przezajebista, ale Online to już ścierwo. :) Boję się o VI, skoro Benziesa już nie ma i #!$%@? z Take Two (wg mnie to oni) nakoorviają to
  • Odpowiedz
@ntniwk: Rozumiem że rozwinąć coś poza silnikiem 3D, lvl designem, żywym światem? Zaznaczam że to 2001 rok oraz że to tylko "duże" tematy i przyklady, które pewnie by się dało rozwinąć o wiele szerzej, bo nie chce mi się rozpisywać, co i tak zawsze robię...

Narracja story (krótkie dialogi, a dające bardzo dużo informacji), samo story, filmowosc cutscenek z użyciem mocap, ciężki klimat brudnego miasta (początkowo miało być dużo bardziej
  • Odpowiedz
@ntniwk: W porównaniu do IV czy V, ogólnej globalizcji, to znaczy że wszędzie widać teraz te same schematy (w przypadku gta 3, zdrada, zemsta), pewnie można tak powiedzieć, uogólniając... :)
  • Odpowiedz