Wpis z mikrobloga

Mircy i Mirabelcy!
Tym razem to mi się udało - poszczęściło mi się w grudniowym losowaniu i puukko od @trollsky trafiło do mnie!
Przez kilka pierwszych godzin nie mogłem uwierzyć (poważnie!) Akurat tego dnia nie byłem pod mailem i ta wiadomość czekała prawie cały dzień na skrzynce... Przez weekend czekałem w niepewności, ale potem poszło już z górki: szybki kontakt mailowy, telefon (z dowcipem :D) i następnego dnia nóż był w moich rękach.
Jest bardzo lekki (co mnie zaskoczyło), ale to nawet lepiej, bo zajął miejsce w codziennym plecaku, zastępując wysłużoną Morę. Poza tym nóż jest klasyczny, bez zbędnych bajerów, wodotrysków - dokładnie taki, jaki chciałbym, żeby był mój codzienny nóż ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to pochwa na niego jest #!$%@? w kosmos - zdobiona, szyta, wygląda kozacko (i ten zapach skóry!).
Żeby nie było, że nóż leży w gablocie i się kurzy, załączam zdjęcie z gotowania w plenerze.

Polecam profil Trollskiego na patronite, bo warto wspierać takiego gościa (a przy okazji można wylosować kozacki nóż). Wielki dzięki Trolu!

#trollsky #chwalesie #patronite i trochę #gotujzwykopem
Pobierz chuckd - Mircy i Mirabelcy!
Tym razem to mi się udało - poszczęściło mi się w grudni...
źródło: comment_50eZZdnaJMfoX3LNPcklTU7lMD1rS9AG.jpg
  • 4