Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +541
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
źródło: 528B954A-3D48-49E7-805A-EF656DC6377D
Pobierz
Bunch +2
Hej, jak mogę rozwiązać problem z odpaleniem gry? Dostaje taki komunikat....
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
źródło: Screenshot_1305
Pobierz

#nintendo #mariokart7
Gram też w Pokemony (Y, OR, Sun) i Luigiego Mansion DM2
W kolekcji 12 pudełek oraz inne ze sklepu nintendo.
źródło: comment_m6V9jBTc3cYbqH8XOrpCGbKXp9OaLPFl.jpg
Pobierzźródło: comment_nOydAEMYZUXkUYgPYY0hQr15mMREQsL7.jpg
PobierzPlusy to duża biblioteka gier ale kosztują sporo niby choć nie tracą na wartości praktyczne. Minusy ciężko powiedzieć właściwie bo ja ich nie dostrzegam specjalnie. Ja gram na klasycznym jak widać a te New są większe więc wygodniejsze, szybsze trochę.
@FeniEnt też