Wpis z mikrobloga

@Kokos: No chyba serio. Trochę narwany ten cały Maks, ale trzeba powiedzieć, że tutaj to Jaok przesadził. Jak zabierasz komuś czapkę w ramach zabawy, to powinieneś być gotów że ktoś Ci się w ten sposób odwzajemni, a nie wypłacać mu od razu z garści.

@Jao_Pytung: Ceniłem pytę gdy podchodziła z dystansem do wszystkich opcji(tak mi się przynajmniej wydawało. Niestety ostatni materiał sugeruje, że jedziesz w stronę, w którą poszedł np.
  • Odpowiedz
Tak. Po tym co Maxymilian odjaniepawla w necie podjęliśmy decyzję o udawaniu, że nie istnieje. Głupio mi jednak nie odnieść się jakoś finalnie do sytuacji, wybrałem więc salomonowe rozwiązanie i swoją wypowiedź umieszczę na wypoku, a konkretnie poniżej- w odpowiedzi na Twoje pytanie.

Hej - nie podoba mi się takie stawianie sprawy, że jestem jakimś zwolennikiem PIS bo wypłaciłem liścia natrętowi który z PIS walczy. Zrobiłbym dokładnie to samo jakiej partii by
  • Odpowiedz
@Jao_Pytung: czyli max nie był nawalony jak tam za wami pomykał tylko po prostu jest obłąkany, aha. W sumie legitnie bo kto normalny za kimś chodzi jak rzep pomimo próśb żeby się #!$%@?ł(wy też czasem stąpacie po kruchym lodzie ale przynajmniej jest to zabawne( ͡° ͜ʖ ͡°)).

1.Mam nadzieje że przez #!$%@? nie przestaniecie streamowoać demonstracji bo ten pomysł to czyste złoto.
2. Szykowałbym się na kontratak
  • Odpowiedz