Wpis z mikrobloga

No witam witam, sejsony ORMO DWA SIEM. Ogunie śmiać mi się chcę tego typu, że niby ja udostępniałem gejowskie p---o?! Że niby na wykopie? Że niby na mirko udostępniałem?! NO KURRRWA, co wy gadacie?! A no tak, zapomniałem. Spadłem razem ze 150 osobami za plusa przy obrazku z gejowskim p---o. Wy balerony jedne. Trza mieć nieźle w głowie jak wy, ale krótko i na temat. Mnie banować?! NIEMIŁO.
#gownowpis
O.....7 - No witam witam, sejsony ORMO DWA SIEM. Ogunie śmiać mi się chcę tego typu, ...

źródło: comment_CXP5nMQgc43zKgFM90KOQSjicrjfIZPr.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ORMO-27: śmieszki smieszkami, ale po to jest 18+ żebym nie widział rozwartych odbytów i zasysania pałki przy śniadaniu. A że ktoś założył multi a wy to wyplusowaliście w gorące hehe nocna > dzienna to dobrze że spadliscie z rowerka. Elo.
  • Odpowiedz
@ORMO-27: Stary wrzucasz transów na wykop, plusujesz gejowskie zdjęcia i piszesz na jakie sposoby byś brał tego zniewieściałego chłopca teraz masz pretensje i wykrecasz się, że nie wrzucasz gejowskiego p---o. Cieszę się, że moderacja robi porządek, bo to już dawno straciło dobry smak.
  • Odpowiedz