Aktywne Wpisy

Witty +152
Czy ktoś już wrzucał tego mistrza #gielda #inwestycje który wczoraj wrzucił 700k USD w #intel po średniej cenie 30.45$ i na ten moment, po 24h ma 30% straty? Tak na pocieszenie, gdybyście myśleli, że macie słaby timing xD
Link do wpisu na reddicie
Link do wpisu na reddicie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Babiarz jaki slalom. Wpakował się z tą Palestyną i już mu się flashbacki pojawiły; musiał manewrować jak Zwolińska na kajaku
#paryz2024
#paryz2024

#emigracja
Natomiast z mojego doświadczenia remote tester ma sens tylko do automatyzacji. Jeżeli natomiast stacjonarnie zagranico to zrobiłbym sobie jakiś istqb advanced + jakieś 1.5 roku expa i jesteś gotowy poszukać czegoś w UK.
Nie ma jednej wartości lat, a przy manualnej robocie zdalnej pamiętaj ze konkurujesz z karmelkowoskórymi ;)
@buntuubuntu: @inz_Bartosz: Docelowo chcę pracować w automatach, na razie planuję czego się uczyć w wolnym czasie
@boundmyboredom: Na doświadczenie w pracy zdalnej. Serio, nie żartuje xD I dobry poziom angielskiego. A poza tym to co w ofercie.
Ja tam zdalnie cisnąłem po 8 miesiącach pracy, potem już z tej pracy zdalnej nie wychodziłem i tak już 3-ci rok zdalnie mi zaraz stuknie. Od początku do końca full manual, nie dotknąłem automatów