Aktywne Wpisy
wilkCaly +48
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
PiccoloColo +100
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Czołem Mirasy. Chciałbym się rozwiać wszystkie moje wątpliwości, bo jestem po rozmowie z konsultantem MBanku i nie wyjaśnił mi wszystkiego. Otóż jakiś czas temu wziąłem laptopa na Allegro poprzez raty PayU i zbliża się termin spłaty pierwszej raty. Jestem klientem innego banku, ale kredytodawcą był wspomniany wcześniej MBank. Nie otrzymałem żadnej umowy papierkowej, jedynie w formie elektronicznej na maila i mam tam podany jedynie rachunek techniczny. Otóż, czy żeby zapłacić ratę, muszę po prostu przed terminem wpłacić określone środki na wyżej wymieniony rachunek techniczny, czy zostaną mi one pobrane automatycznie z konta? Na forum MBanku wyczytałem, że wystarczy przelać kwotę na ten rachunek, konsultant z którym rozmawiałem mówi, że zostaną pobrane automatycznie, lecz po mojej dociekliwości jednak mówi, że muszę wpłacić na rachunek techniczny. Niestety nie mam czasu, żeby wybrać się osobiście do MBanku i zapytać kogoś "na żywca". Po przewertowaniu umowy wychodzi, że jednak muszę po prostu wpłacać pieniądze na ten rachunek. Miał ktoś może podobną sytuację, że brał raty w banku X, mimo że ma rachunek w banku Y? Na 99.9% jestem pewien, że po prostu muszę wpłacić kasiorę, ale nie chcę, żeby za jedną ratę zapłacić dwa razy. Wybaczcie pokręcenie i chaos w tym poście, ale jestem po kilkudziesięciu godzinach bez snu. Pozdrawiam!
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
@ZespolmBanku prawda co piszę czy nie prawda?
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku.
Zespół mBanku.