Wpis z mikrobloga

Hello, robił ktoś zakupy w bestcena.pl?
Niby na ceneo mają fajne opinie ale w kilku innych miejscach cisza.
Pytanie czy rzeczywiścei mają magazyn w polsce i nie będę czekał na zamówienie 3 lata oraz czy są godni zaufania? :)

#telefony #cebuladeals #zakupy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaksymMaksymowicz: thx mireczku.
Ja chcę xperię nową której nie ma w dystrybucji PL (j----y plus wziął na wyłącznąć do końca roku) i muszą ciągnąć chyba z zagranicy, ale niby deklarują że jest w magazynie. Stąd dysonans.
  • Odpowiedz
@Fajnaciasna

A ty ile jest warta świeczki i na koniec ze strony wyrażasz zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia końcowego z których jednym kliknięciem możesz tworzyć playlisty z materiałów wideo i audio na to że będzie to możliwe dzięki.
  • Odpowiedz
@Gilley: wszystko ok,zakupiony szybko doszedł samsung. Jak miałem problem z telefonem oddałem na gwarancji do nich,przyjechał kurier i za darmo wziął i po 3 tygodniach zadzwonili i kurier za darmo przywiózł. Więc myślę sobie że prawilny sklep,telefon naprawiony i działa ok. polecam
  • Odpowiedz
@Gilley: ja mam dobre opinie,natomiast wiadomo w necie są różne bo czytalem. Jednak mało osób pisze o dobrych rzeczach w opiniach,raczej jak sa problemy to piszą ;D
  • Odpowiedz
@Fajnaciasna: Bo niejako dla mnie to cebuladeals po1. najtaniej w internetach (kilka stówek od konkurencji nawet) po2. nie ma tego w pl. dystrybucji normalnie. po3. ludzie z cebuli mogą robić zakupy w wielu dziwnych miejscach i pewnie mają opinie i o tym sklepie.
idź obrażać się o taga gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Gilley wszystko prawilnie, po dwóch dniach dostałem swój telefon, bez żadnych problemów. Też tam kupowałem, ze względu na konkurencyjną cenę. Jeśli nie jesteś pewny, zamawiaj przez Ceneo, wtedy wszystko masz udokumentowane.
  • Odpowiedz