Wpis z mikrobloga

Mirki spod znaku #grafika3d #render..

Testuje nowy wynalazek - zubożoną wersją Kraya dedykowaną do pewnego programu. Przy max opcjach wychodzi mi ziarno jak cholera. Czy mógłby mi ktoś przerenderować jeden pliczek *.obj w Sketchupie z Vrayem? Jak nie będzie ziarna to oleję tego Kraya i nabędę prawilnego Vraya.

To jest efekt przy max ustawieniach
marcel_pijak - Mirki spod znaku #grafika3d #render.. 

Testuje nowy wynalazek - zub...

źródło: comment_8XiLFNVKJehZz37XavmP8bZZPj3ZrYTI.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maglev: liczyłem bardziej na przysługę, bez żadnego cudowania, korekcji, na niskiej rozdzielczości a la 640x480, przy defaultowych ustawieniach.. Taką wersję uzsykaną po kilku minutach - bo celem jest tylko test ziarna. Nie spodziewałem się pytania o cenę przyznam szczerze. A jakie są stawki rynkowe?
  • Odpowiedz
@Maglev: nie mam pojęcia o czym Ty piszesz... co to jest za soft Kraya ? Po drugie ziarno nie ma prawa wyjść ! Co najwyżej trzeba zemleć ziarno i wszystko... ew. kupuj mniejszy granulat po przesiewie albo mrożonki.
  • Odpowiedz
@el_doktorek: to jest zubożona (czytaj wersja dla głupków) Kraya, dedykowana do Pro100 - programu do projektowania mebli. To co widać powyżej to wszystko na maxie. Poniżej okienko ustawień. Nie mam o to pretensji bo to jest głównie dla stolarzy a nie designerów, którzy maja sobie przekręcić kilka suwaczków i tyle.
Natomiast sam program eksportuje do obj i jak by dobrze działało, to kupie vraya i bardziej ambitnie podejdę do tematu..
marcelpijak - @eldoktorek: to jest zubożona (czytaj wersja dla głupków) Kraya, dedyko...

źródło: comment_Wy6aZJGkyfz1G6orRfmIFNCmHK81xls1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz