Wpis z mikrobloga

• 1770
Może mi ktoś wytłumaczyć skąd ta fala hejtu na tych muzyków ? Czy wasze s----------e sięgnęło takiego poziomu że zaczynacie szkalować normalnych ludzi ? Jeszcze gdyby te wasze heheszki utrzymywały jakiś poziom ale te wypociny spod tagu #b-------------c to jest k---a dno jakiego nie osiągnąłby nawet największy patol z mojego osiedla.

Rozumiem że można nie przepadać za czyjąś twórczością ale wy k---a śmierdzące przegrywy granice przekroczyliście już dawno.

A @moderacja śpi, was mi żal najbardziej.

#heheszki #patologiazewsi #przegryw
wujogm - Może mi ktoś wytłumaczyć skąd ta fala hejtu na tych muzyków ? Czy wasze s---...

źródło: comment_VN8NLbHpCMGSgluCHRLDwjmA8b5f2aIB.jpg

Pobierz
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może w ogóle się ewakuujcie wszyscy na tego Reddita czy FB i przestrzegajcie wszystkich polityk społecznosci. Ręce na kołderce. Nie mam nic do golców po prostu mnie ta memiczna karuzela bawi. To są rosłe chłopy nie 12latki żeby się pocięli pod falą "krytki" (o ile to można nazwać krytyką).

Zaraz się okaże że nie będzie można śmieszkować np z ukraińców, polaków, prawaków czy muzułmanów bo się poczują obrażeni.
  • Odpowiedz
@wujogm U mnie w klasie jest teraz super podnieta p---------i. Mnie też to od początku śmieszyło, ale jak kilka razy w tygodniu mam przez kilkadziesiąt minut słuchać tego samego non stop to aż mi się rzygać czasem chce
  • Odpowiedz
@wujogm: zgadzam się. Sam ignorowałem te wypociny no ale miło że ktoś się odezwał. Ja za gówniaka pamiętam uniwersjadę w Zakopanem z udziałem Golec Orkiestra, Edyty Górniak, K.Krawczykiem... piękne czasy a byłem w tedy na obozie sportowym :)
  • Odpowiedz
  • 0
@wujogm nie wiesz jak to jest? Jeden powie, drugi powie, a pozostali już bezmyślnie powtarzają. Myślisz że powiedzą dlaczego? Nie powiedzą bo nie wiedza. Nie mają swojego zdania, pierdoła to co inni i już.
  • Odpowiedz
  • 0
@jamtojest zgadzam się w 100% z tym co napisałeś. Na serio to zaczęło się od wykopu? Bo to już jest popularne że nawet do gimbusów to dotarło.
  • Odpowiedz
@KiszeKapuste i to jeszcze na dodatek stary tekst kopiowany milion razy xD Tym są właśnie "twórcy" dobrej zawartości na wykopie, którzy więcej nawalą postów że chcą się stąd wynieść (jakby ktoś ich trzymał xD) niż po prostu skasować konto
  • Odpowiedz