Aktywne Wpisy

adisoniusz +276
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
źródło: image
Pobierz
zibizz1 +205
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz

--------------------------------------
PRO:
-----------------------------
SEMI:
-------------------------------
AM:
---------------------------------
Łącznie Punkty Karne:
---------------------------------
Szczegóły TUTAJ
Dodatkowo każdy kto choć raz przekroczył linie wyjazdu z alei serwisowej dostał 1 punkt karny gratis
------------------------------------------------------------------------------------------
#acleague
źródło: comment_CjUSZtnKcH7QUERdgoxVTdLClV18N4WX.jpg
PobierzJa z chęcią przeczytałbym jakiekolwiek wyjaśnienie. Zostałem pukniety i przepchany przez typa, który nawet nie zachamował i w-----ł mnie w żwir, a tutaj sie okazuje, że to RI jest.
Golomp za powrót
Ja za nie zachowanie odpowiedniej ostrożności na YF
A Ty za wyprzedzanie.
Inna kwestia, rozmawialiśmy o tych akcjach z początku wyścigu zaraz po nim. No chyba, że zapomniałeś.