Wpis z mikrobloga

Witamy, oto kary za trzeci wyścig sezonu WEK @ LeMans
--------------------------------------
PRO:

-----------------------------
SEMI:

-------------------------------
AM:

---------------------------------
Łącznie Punkty Karne:

---------------------------------
Szczegóły TUTAJ

Dodatkowo każdy kto choć raz przekroczył linie wyjazdu z alei serwisowej dostał 1 punkt karny gratis
------------------------------------------------------------------------------------------
#acleague
ACLeague - Witamy, oto kary za trzeci wyścig sezonu WEK @ LeMans
-------------------...

źródło: comment_CjUSZtnKcH7QUERdgoxVTdLClV18N4WX.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@VR46 Nie wiem o co chodzi w ogóle, ja dostałem karę też, i nie robię jakiś scen że "elo nie muszę tu jeździć" nie rozumiem takiej postawy. Golomp wyjechał na trawę była żółta. Później wbił mi na maskę, mogłem wcześniej dać po heblach, nie dałem i mam karę. Za to Ty jeszcze mnie w tym momencie łyknąć chciałeś. A jak wiadomo YF = zakaz wyprzedzania.
Golomp wjechał ja odbilem, prosto w
  • Odpowiedz
@TheSznikers: Ta sytuacja to były sekundy. Gdyby auto stało gdzieś r-------e koło toru, to wiadomo, że jest żółta flaga i nie wyprzedzamy. AC pokazuje YF W MOMENCIE wyjazdu poza tor. IRL marshale mają jednak ten czas reakcji, więc taka sytuacja nie byłaby w ogóle rozpatrywana. Kers trzymałem na wodzy, bo boostowałem tylko na prostej. Przełączenie mapy MGU-K wymaga oderwania ręki od kierownicy, czego nie robię w zakrętach. Tak samo jak
  • Odpowiedz
@ACLeague
Serwer AM

Witam. Chciałem odwołać się od decyzji sędziowskiej w związku z moim karnym przejazdem przez pity. Sytuacja wyglądała następująco, dostałem karę na przedostatnim okrążeniu. Przed rozpoczęciem ostatniego okrążenia musiałem uzupełnić paliwo w związku z czym nie miałem zaliczonego przejazdu karnego. Po przystąpieniu do ostatniego okrążenia pozostałem dalej z karą. Nie wykonałem jej z prostego powodu, było to ostatnie okrążenie na którym byłem ostatni, i uznałem, że nie będzie to
  • Odpowiedz