@dejwis: tez mysle o drugim kocie, adoptowac czy cos, ten jeden ma juz ze 3 lata i zastanawiam sie czy beda sie gryzly gdyby dorzucił jej kompana albo kompanke
@onechaos: mam kota, dołożyłem nowego (z ulicy, sam przyszedł), młody jak podrósł to leje starego ile wlezie, chociaż sam też obrywa, ogólnie atmosfera pomimo różnych akcji dużo lepsza, docierały się z tydzień
tnx, wlasnie czekam na okazje, żeby przypadkiem znalezc jakiego bezdomnego, szczegolnie teraz w grudniu. Moze to troche dziwne, ale nie chce ze schroniska... to musi byc 'przypadeg'
@onechaos: obie znajdy, beżowa jest starsza znaleziona na spacerze z piesełem jako osesek, białe kitku przyszło dwa dni przed wigilią miało z 8 miesiecy, docierały sie około 3 tygodni
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#kitku #pokazkota