Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Witam serdecznie, mam opla astre h 2007r. Radio CD30. Na tej nalepce na radiu nie mam zaznaczonego aux, ale piny które teoretycznie za auxa odpowiadają są normalnie. Czy w takim razie mam tego auxa czy nie ? Czy za mało info żeby stwierdzić?
mozesz zaprogramować sobie auxa i podpiac tel lub mp3 i sprawdz cczy cos slychac
Jak pod auxa, to se dorób
@ungaged coś takiego mam
@przepraszamczytenloginjestwolny
Dorób na szybko tam przewód i spróbuj podpiąć
Teoretycznie to radio ma auxa
Chyba że w kostce piny nie są puste, to w kostkę możesz się wpiąć
@ungaged
http://allegro.pl/zlacze-opel-zafira-astra-tigra-aux-jack-3-5mm-i6526575129.html
Coś takiego może być? Tam sprzedawca napisał że może być konieczna aktualizacja oprogramowania radia. Potwierdzacie to?