Aktywne Wpisy
DEJW88 +193
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kurier #pocztapolska - nie jest to poczta polska, ale nie wiem jaki inny tag dać
jeśli idzie przez WER to jest obsługiwana przez PP
@TenNorbert: jeszcze jedno
skąd ta pewność?
"do krajów na kontynentach innych niż Europa 3-6 dni licząc od dnia następnego po dniu wylotu samolotu z Warszawy.
Nie czytałem regulaminu jeszcze, ale może ktoś już to przerabiał i może mi wytłumaczyć co robić.
Jak będę odbierał, to mam zgłosić zażalenie i spisać protokół?
z tego co wiem ty jako odbiorca nic nie ugrasz jeśli nadawca nie zrzeknie się praw do paczki więc jedyny zwrot to od nadawcy
ktoś może potwierdzi
@alipaczka
Kwestia tylko co ja mam zrobić?
@TenNorbert: skontaktować się z supportem poczty, możesz nawet na FB i dowiedzieć się
Usługa EMS nie ma gwarantowanego terminu doręczenia, tak ak pozostałe usługi pocztowe w obrocie zagranicznym. Mało który kurier daje termin gwarantowany, a jak już to jest sporo wyjątków (poza chyba tylko kurierem dedykowanym, ale kosztuje to krocie).