Wpis z mikrobloga

Podrzucicie jakiś przepisem sprawdzonym na antrykot wołowy z kością do #sousvide oczywiście.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goras: czas i temp git. Mogłeś wrzucić na przykład z sosem bbq, ale teraz już za późno :p jak będziesz obsmażał to spróbuj smażyć z gałązka rozmarynu na patelni na przykład, czasem dodaje tez odrobinę szalotki. A mięso możesz podać ze zredukowanym sosem z worka po gotowaniu - dodaj odrobine masła i wina albo z powidłami, sosem balsamicznym i świeżo zmielonym pieprzem.
  • Odpowiedz
@goras: do wora ostatecznie możesz wrzucić suszone zioła, ale potem na patelni szybko się przypalają wiec nie polecam. No chyba ze w jakimś bawełnianym woreczku albo gazie - teraz przyszło mi to do głowy, może warto w tą stronę jak nie ma pod ręka nic świeżego :p
  • Odpowiedz