Wpis z mikrobloga

Propagandziści bolszewiccy z #neuropa, sam stalin wręczyłby im ordery ZSRR. Mistrzowie w swoim fachu. Ale pamiętajcie, listy nie służą do zwoływania do wykopywania, żeby nikt czasem nie miał wątpliwości ;)
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #polska #heheszki #polityka
Pobierz T.....o - Propagandziści bolszewiccy z #neuropa, sam stalin wręczyłby im ordery ZSRR....
źródło: comment_dfHur81f6lizw1gMyzG3R1zcG157zQey.jpg
  • 35
@skejna: Źle rozumiesz. Wysmiewam bzdurne tezy dodającego. Mirkolisty nie słuza do masowych wykopów i dla mnie nie różnią się niczym od wołania po @ zainteresowanych danym tagiem. Dotyczy to zarówno listy #neuropa i #4konserwy . Jakims dziwnym trafem tylko 1 strona ciągle kracze o rzekomej "manipulacji" i nie jest nią neuropa.

traktuje listę neuropy na równi z między innymi #unknownews czy cytatami terrego prachetta. Słuza one zainteresowaniu danymi tematami. Dopóki nie
Źle rozumiesz. Wysmiewam bzdurne tezy dodającego. Mirkolisty nie słuza do masowych wykopów i dla mnie nie różnią się niczym od wołania po @ zainteresowanych danym tagiem. Dotyczy to zarówno listy #neuropa i #4konserwy . Jakims dziwnym trafem tylko 1 strona ciągle kracze o rzekomej "manipulacji" i nie jest nią neuropa.

traktuje listę neuropy na równi z między innymi #unknownews czy cytatami terrego prachetta. Słuza one zainteresowaniu danymi tematami. Dopóki nie ma zmawiania
@grubson234567: O @kempes powiadomiłem i zupełnym przypadkiem leży.
Przeceniasz grubo (hehe grubson - żarcik taki) swoje znaczenie i to ile #!$%@? daję odnośnie twojej / waszej aktywności na wykopie. Na pewno nie tyle żeby spędzać minuty/godziny pisząc kolejne zgłoszenia o każdym z osobna. (Przypominam że moderacja dostaje za to szekle, ja nie).

Skoro jesteś taki praworządny to może.... sam zgłoś kolegów? Moderacja już rozpozna czy to było naruszenie.
Pobierz s.....a - @grubson234567: O @kempes powiadomiłem i zupełnym przypadkiem leży. 
Przec...
źródło: comment_P5Oo4irI2pRFlkMJfO4VeyCmzQLoX5Gt.jpg
@grubson234567: Chyba mnie z kimś pomyliłeś skoro mówisz o mnie w liczbie mnogiej. Wojna stronnictw weszła za motzno ?
Odstrzeliła moderacja. Zgodnie ze swoim sumieniem zwróciłem tylko ich uwagę na oczywiste naruszenia. Oczywiste że chciałbyś wiedzieć, ale ja nie chcę żebyś Ty wiedział - robisz to samo, jeśli chcesz się edukować jak nie naruszać regulaminu to poczytaj regulamin ;)