Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
alverini +298
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #polska #heheszki #polityka
@grubson234567: Rozumiem że podpisujesz się przed postulatem zamknięcia obu mirkolist? (tj. wyłączenia tagu #polityka z wołania ?)
traktuje listę neuropy na równi z między innymi #unknownews czy cytatami terrego prachetta. Słuza one zainteresowaniu danymi tematami. Dopóki nie
@skejna: Wykaż mi jeden taki przypadek zwoływania się do zakopywania. A tym bardziej za pomocą mirkolist. Bo ja wiem ze kłamiesz. I pilnie zawiadom w takim wypadku moderacje, bo to podpada formalnie pod manipulacje głosami.
Przeceniasz grubo (hehe grubson - żarcik taki) swoje znaczenie i to ile #!$%@? daję odnośnie twojej / waszej aktywności na wykopie. Na pewno nie tyle żeby spędzać minuty/godziny pisząc kolejne zgłoszenia o każdym z osobna. (Przypominam że moderacja dostaje za to szekle, ja nie).
Skoro jesteś taki praworządny to może.... sam zgłoś kolegów? Moderacja już rozpozna czy to było naruszenie.
Odstrzeliła moderacja. Zgodnie ze swoim sumieniem zwróciłem tylko ich uwagę na oczywiste naruszenia. Oczywiste że chciałbyś wiedzieć, ale ja nie chcę żebyś Ty wiedział - robisz to samo, jeśli chcesz się edukować jak nie naruszać regulaminu to poczytaj regulamin ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@grubson234567: słynna prawicowa wolność, nie to co lewackie zniewolenie
Ale mi nie odpisali na ODWOŁANIE (✌ ゚ ∀ ゚)☞