Aktywne Wpisy
atteint 0
znacie jakieś fajne kłamstwa?
Niezła jazda. Rok zakończy się na jakichś 275 tys. Jak trend się utrzyma to do końca dziesięciolecia może się rodzić 150 tys. dzieci rocznie xD. Będzie cyrk jak cholera. Oczywiście politycy nie nastawiają na to gospodarki. Po prostu zastosują metodę ad hoc, czyli np. sprowadzi się 500 tys. czarnych bulli z Nigerii każdego roku xD. Mam nadzieję, że dostosują do tego prawo, żeby dać tym Omarim i innym Mokebe łatwiejszy dostęp do
#dpduk2 #gearbest
@yourblood: No racja. Teoretycznie mógłbym powiedzieć, że nic nie dostałem.
@pewues: To chyba trafiłem na dobry czas z tymi dziewiętnastoma dniami.
@Muaarthinos: Zamiast "choćby" daj "jakby" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A konkretnie tutaj: https://forum.xda-developers.com/lenovo-p2/how-to/lenovo-p2-owners-click-t3668029
Odpalasz aktualizację jak gdyby nigdy nic, a gdy po restarcie odpali się fastboot, to wybierasz opcję "power off" bocznymi przyciskami. Jak się wyłączy, to uruchamiasz go w trybie recovery (vol up+vol down+power) i wówczas normalnie instaluje przygotowaną wcześniej aktualizacje. Ez.
Bez żadnych kart pamięci i ściągania.
Ale mam inny problem teraz.
Przycisk vol- i power raz działa, raz nie. A ten pierwszy czasem się zacina naciśnięty. Ale częściej w ogóle nie działa. #!$%@? xd Nie będę tego przecież do Chin wysyłał na gwarancję, bo zobaczę go ponownie w lutym.
Ale lipa... Kurde, boję się, że i w moim będzie to samo, może jakieś wadliwe są. Na razie jeszcze nic z nim nie robiłem.