Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +21
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
#muzyka ... #punk #hardcorepunk #surfpunk sporo dziś w zestawieniu trashmetalu i ska
Encyklopedyczne Info o utworze
dobór utworów oraz ich kolejność są mocno subiektywne (żeby nie powiedzieć przypadkowe), utwór ten posiada jeszcze wiele wartościowych wykonań, prawdopodobnie też jakieś godne odnotowania pominąłem, jeśli brakuje twojego ulubionego doklej w komentarzu...
<<<<>>>>>>>
Klingonz - Too Drunk To Fuck psychobilly
Holy Moses - Too drunk to fuck trash z Niemiec
Equinox - Too Drunk to Fuck thrash metal z Norwegii
Evan Johns And His H-Bombs - Too Drunk To Fuck rockabilly
Extrema - Too Drunk to Fuck?! thrash metal z Włoch
Frau Doktor - Too drunk to fuck ska bardzo fajne
Blanks 77 - Too Drunk To Fuck pogo punk
Scissorfight - "Too Drunk To Fuck" Southern Rock, Hard Rock
Wisecräcker - Too Drunk To Fuck Punk, Ska... ależ to dobre
Nasty Idols - Too Drunk Too Fuck Glam
Nouvelle Vague - Too Drunk To Fuck (Full Track) kocham wersję tę :)
Purple Sex Heads - Too Drunk To Fuck pop-rock
Frank Znort Quartet - Too drunk to fuck jamming Jazz, przyjemne
ConVOI! - Too Drunk to F*ck Country, Folk
The Valkyrians- Too Drunk to fuck Ska/reggae
Los Coronas & Arizona Baby - Too Drunk To Fuck (I Wish You Were Here) surf rock'nroll z Hiszpanii
Richard Cheese & Lounge Against the Machine - Too drunk to fuck Lounge, jak dla mnie heheszki
Hypocrisy - Too Drunk To Fuck death metal ze Szwecji
Nadéah - Too drunk to fuck zajebiste jazzujące
Washington Dead Cats - Dead Kennedys Cover punkabilly z Francji
Dead Kennedys - Too Drunk To Fuck [na froncie dziś tzw. oryginał bardzo ładny, ale warto zajrzeć (pod mój gust) do Nouvelle Vague i pani Nadéah]