Aktywne Wpisy
Malenaa +101
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +52
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Mirkowie i Mirabelki jedziemy z kolejnymi konkursami:
Każdy, kto zaplusuje ten wpis, ma szansę zostać jedną z postaci w szkole #!$%@?*, oczywiście jako postać poboczna, no bo nie nauczyciel ;p Na nauczyciela to sobie trzeba zasłużyć, MirkoRandom.
Dodatkowo mam dla Państwa zestaw pytań, wystarczy prawidłowo odpowiedzieć na 7 wybranych pytań i napisać do nich odpowiedzi w komentarzu, wśród osób komentujących (z dobrymi odpowiedziami na 7 pytań, wiem, że jest więcej pytań, ale wybierają sobie Państwo 7 i odpowiadają Państwo na nie.), wybiorę osobę, być może dwie, które zostaną mistrzami w mojej gierce (szkoła #!$%@?*).
Dodatkowo piszcie w komentarzach teksty i osoby, które powinny znaleźć się w szkole #!$%@?, możecie Państwo pisać nowe pytania, które powinny zostać dodane do gry. Piszcie też Państwo osoby, które kojarzą się Państwu z Wykopem, sytuacje, które kojarzą się Państwu z Wykopem.
Co do poprzedniego konkursu, to wylosowałem 4 osoby i napisałem do nich PW, jeśli zaś chodzi o teksty, to wszystkie zostały dodane do gry :-} (Sorki, że wołam przez listę, ale nie chce mi się pisać do każdego na PW o nowym konkursie + o tym, że teksty został już wybrane, a PW rozesłane).
Nie chcesz przegapić ważnych informacji?
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać, konkursy). Warto też obserwować moją osobę na Wykopie.
Gra posiada też własny tag #donislawmirkowanieclicker <-- obserwuj
Facebook
Twitter
Zapraszam też do sprawdzenia moich innych gier:
Moje Inne Gry
Pytania:
Więcej o grze:**
#heheszki #glupiewykopowezabawy #konkurs #wykop
Jak ma ktoś pytani co do Clickera, pomysły, to można też śmiało pisać na PW :-}
Rodzynków oczywiście
Coś mi mówi, że @DonislawDev
Elfikowa brać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyżby ulubieniec dzieci i młodzieży, niedoszły doktor Jarosław Sokołowski aka. Masa
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
AS to Elfik? Serio? Ktoś po takiej aferze nadal piastuje stanowisko?
MICHAŁ BIAŁEK vel m_b
Rodzynek
@DonislawDev
ELFIK32 vel as
Rurka z metalu ( ͡
RodzynEK oczywiście
Kto jest twórcą tej gry ;p (Jak wpiszesz złą odpowiedź, to zresetuje Ci wszystkie statystyki)?
Coś mi mówi, że @DonislawDev
Lubi zboże i nagie sesje zdjęciowe?
Elfikowa brać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podczas ama z nim była masa śmiechu, masa znalezisk?
Czyżby ulubieniec dzieci i młodzieży, niedoszły doktor Jarosław Sokołowski aka. Masa
To nie mieści się w pale, zgaduj, kto
MICHAŁ BIAŁEK vel m_b
Dobry sernik to sernik bez r?
Rodzynek
Kto jest twórcą tej gry ;p (Jak wpiszesz złą odpowiedź, to zresetuje Ci wszystkie statystyki)?
@DonislawDev
ELFIK32 vel as
Wrzuć to do silnika samolotu, a mili Panowie wejdą do twojego domu o 6:00.
Rurka z metalu ( ͡
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @DonislawDev @KARMAspotka @Sauron_Wladca_Ciemnosci @ArekJ @kaleta93 @jeerrry @Andrejrooo @killyourself @nieidentyfikowalny @aloszaa @paki92 @obci @Cnkm666 @Graner @Ichi @turbojez @Krugerz @Pan_Myszon @vladek @zl0ty
Panie, ja żem swojej własnej listy tutaj nie zawołał ;p Nie wiem czemu, przepraszam za błąd, właśnie myślałem o co chodzi, przecież wołam na konkursy, a ja o swojej liście zapominam ;p
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.
Michau Biauek
Rasizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonislawDev
Podchwytliwe pytanie, można by odnieść wrażenie że to Elfik32 ale tak naprawdę odpowiedź to "Cały wykop" (nigdzie nie
2.bez rodzynek
3.DonislawDev
4.Elfik32
5.moderacja
6.Masa
7.Białek
9.rurka
Michał białek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rodzynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niejaki elfik32
Zgaduję że chodzi o metalową rurkę ( ͡° ͜
Życie odbiera i daje, zgaduj, kto nie ma jajek( ?° ?? ?°)?
Wrzuć to do silnika samolotu, a mili Panowie wejdą do twojego domu o 6:00.
Wrzuć pastę o serwerowi, kosmonautę, a staniesz się?
Podczas ama z nim była masa
:O Chyba coś takiego pamiętam, ale to bait był ;p
@dan3k:
Co Pan, ten Pan będzie, o tym Panie to mam wzmiankę od pewnej dobrej Pani Mirabelki + od linka z Wykop Pedi. Nawet są info o zmarłych Mirkach ::(.